22 november 2010

Nu minsann.......

....... har det blivit lite ordning på bloggen, tack Paula för hjälpen. Nu skall jag fortsätta att lära mig.

I helgen gjorde Anders en grengran som jag skall klä med belysning och andra söta saker och ha inomhus, jag gillar det där lite råa stuket. Det skall till några pinnar till på tvärsen men sen är den klar.

Idag har jag varit hos en ny arbetsterapeut och hon ifrågasatte att jag gått med mina somnande händer så länge som 11 år. Nu skall det göras utredning och sedan skall de se vad som kan göras för att hjälpa mig. Hon skall också hjälpa mig med min stresshantering och gav mig en lista där jag skall skriva upp vad jag gör under en veckas alla timmar.
Jag är en klockren person som inte kan säga nej, gör allt vad jag kan för alla andra än mig själv. Gör ett jobb som skall göras till 100% garanterat minst 150%, på kortare tid.
Detta har ju pågått under många år, så det går inte så fort att ställa tillrätta. Det tar ju lika lång tid att laga som det tog att bryta ner.

Jag undrar vad det skall bli av mig när jag blir stor och klok?

5 kommentarer:

 1. ´Är runt lite bland mina swappvänner.

  Och nu när du har fått ordning på din kan du ju hjälpa mig med min blogg :) Ja man kan ju alltid önska sig som jag säger till dottern när hon pekar på allt.

  Vad skönt att du har kommit till rätt person och jag hoppas att du kommer till rätta och får ordning på kropp och själ.

  Kramar i massor
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har fått här i bloggen!

  Du är en mycket klok kvinna, det har du bevisat för mig många gånger om. Jag tror att vi är många som är bra på att ge andra råd och mindre bra på att ge oss själva samma kloka råd. Jag önskar så att du ska få hjälp med händerna och att du får må riktigt bra!
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Så fint du har gjort här!! Gillar trägranen, kommer säkert bli underbar med dekorationer!! Skönt att du få hjälp av någon som lyssnar och ifrågasätter. Man behöver det!

  kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin bloggen är!

  Jadu, att gå med somnande handleder är varken bra eller skönt. Finns avlastande skenor, eller operation. Jag har gjort två i min ena arm...

  Och du.... ta hand om dig. Jag vet...lättare sagt än gjort... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fint. :) så duktig Paula är!!!!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera