12 juni 2008

Idag en ny solig dag.

Tänk vad vädret är annorlunda! Förra sommaren klagade jag på alla de sorters regn, rackarns vad de regna. Nu känns det som att jag inte våga klaga en sekund på det fina vädret. Igår natt hade vi några droppar, men de torka på 5 minuter.
Äsch jag njuter av solen ett tag till, snart kommer regnet antingen jag vill eller inte. Efter regn kommer sol och då måste det vara, efter sol kommer regn!

Idag skall sonen, ni vet han som gillar att vara vid datorn eller läsa och precis gick ut nian, han skall till kontoret och städa. Mot betalning förstås, men jag undrar om han överlever. ;-) Tänk Er honom med en skurhink och dammtrasa, jag måste nog ta kort. Han svar på min dumma fråga, "skall det bli kul" var;
"A man got to do what a man got to do, fast jag tycker detta är tantgöra".
Jojo, jag har uppfostrat honom, så jag vet inte riktigt om jag lyckats. :-)

Det sista har jag faktiskt pysslat lite och det är ju kuligt, kortet idag är ett kort som har en brajad bakgrund med akrylfärger, stämpeln med de små träden är en Paper Artsy, band, stickers de kommer från PaperMaze förstås, sen den lilla voffsingen är ett bokmärke från barndomen.

Apropå bokmärken, jag gillar dessa och greja med och även älskat att spara dem. Men det sista har jag letat aktivt efter bokmärken här i stan, men allt jag hittar är glitter på och jag gillar inte glitter, har aldrig gjort, jag tycker det förstör märket. Jag får fortsätta leta!
Ha en bra dag.

2 kommentarer:

 1. Hej Netha !
  Kul att höra från dig på min blogg !
  Underbar webbshop ni har, när pengarna börjar trilla in på mitt konto igen måste jag ta mig en liten shoppingrunda i er shop!
  Fint kort du gjort !
  Kramis o solen från petra

  SvaraRadera