14 maj 2008

Solen fortsätter.......

........ lysa på oss uppblötta västkustsbor, vi som bara har haft väta sen förra våren känns det som. Nu njuter vi, och lapar i oss solen, för vi vet att det kommer sämre dagar. :-)
Vi är igång med PaperMaze, allt rullar på, utbudet växer varje dag. Vi diskuterar reklam, vad som är bäst och sämst, vad vi vill satsa eller inte satsa det är en djungel, men vi vet ju att det inte går att bara hänga upp sig på vänner utan man måste ju faktiskt saluföra sig, det gäller bara att hitta ens egna väg.
Hemma är vi igång med, rabatter skall rensas och jag skulle behöva gräva nya, Anders bygger en brygga runt vår pool som vi har satt ut, det tog 2 dygn att fylla den. Så nu doppar barnen sig varje dag, inte under Ahh och Ohhh, utan mer undr hysteriska skrik om att det är kallt.
Ha en bra dag.
Idag bjuder jag på ett kort jag gjort med stämplar från vår egen butik PaperMaze.


4 kommentarer:

 1. Här passar vi också på att njuta av solen och det underbara vädret. Är ute mest hela tiden. Det märks om inte annat på hushållet... *harkel*

  Härligt att PaperMaze går framåt! :)  ( Imorgon, och endast imorgon, kan du rösta på mig! *fräck och fiskar* :) )

  SvaraRadera
 2. Åååh, hoppas det blir en alldeles underbar sommar!!

  Kramar i mängder!

  SvaraRadera
 3. Sicken snygg blogg! Och jag gillar dina kort massor! Så glad att äntligen hittat fler som diggar mina favoritstämplar :-) Har du/ni sett oxford Impressions förresten? (hoppas jag sa rätt namn nu ;-). Mmm, vad sugen jag blev på att göra lite kort eller scrappa nu :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka annorlunda, fina och roliga stämplar du använder! Tack för titten!!

  SvaraRadera