17 maj 2008

Lördag hela vecka!

Jag älskar fredagar men gillar lördagar också. :-)

Idag är det en härlig lördagmorgon, vilket innebär att vi äter en god gemensam frukost, sen försvinner gubben ut med Bosse på en långtur och jag på en korttur med Hilda.

Sen sätter jag mig vid datorn och här är jag nu. :-)

Jag har en fundering! Nja, jag har ju många, men nu har jag en som jag skulle vilja fråga er pysslare.

Måste man ha textstämpel på sina kort?

Jag tillhör ju dom som använder just de stämplarna sällan. Jo förstås, namn år osv.osv. använder jag men om jag bara skall göra kort utan ändamål så använder jag det sällan. Jag tycker inte jag får till det snyggt om jag skall lägga in nån liten text, eller så gillar jag inte textsnittet till just de jag gjort på kortet. :-)

Är det fel? :-)

Kan inte ni förklara hur ni känner när ni gör kort som inte är ämnat för något, utan bara för att ni vill göra ett kort eller kommer på en ide.

Inatt gjorde jag ett kort med min absoluta favvisstämpel genom tiderna och sedan kluttat med lite akrylfärg och duttat genom punchinellan.

Ha en härlig lördag.

7 kommentarer:

 1. Vilket underbart kort! tack för titten på min alldeles för sällan uppdaterade blogg... kommer tillbaka hit!

  SvaraRadera
 2. Önskar att jag kunde svara på din fråga, men det där är inte riktigt min grej så tyvärr har jag ingen aning ;o)) Kortet var i allafall urläckert!!!!
  Är egentligen bara här för att titta till dig :o)) Visst har vi fått kallt här de sista dagarna???
  Vet du? Nu ska jag snart svisscha nertill dina trakter ;o))

  SvaraRadera
 3. Har ingen anning om textstämplar - men vet bara att du gör underbara kort.
  Könske bättre utan text för då kan man ju använda dem som konstverk.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 4. Vilket urhärligt kort! Får nog ta och tigga till mig en tur hem till dig så jag kank stämpla upp lite roliga motiv att göra roliga kort med. Jag tänker precis som du med textstämplar, jag har svårt att få till det om jag inte vet i vilket sammanhang och vem som ska ha kortet. Dessutom gillar jag korten du gör för de kan användas i en mängd olika sammanhang och jag tycker inte att du ska binda upp dig!

  kram Annika

  SvaraRadera
 5. Härligt kort. Inte behöver man ha text på alla inte. Man skriver ju inuti i alla fall, så personen vet varför man skickar

  kram am

  SvaraRadera
 6. Åh, det kortet gillade jag verkligen!:)

  Hoppas du fick en lika härlig fortsatt lördag som den började:)

  Massvis med kramar

  SvaraRadera
 7. Inte behöver man ha text inte, jag har nästan aldrig text på mina. Helst om det inte är till något speciellt som du skriver.

  SvaraRadera