18 november 2007

Söndag kväll igen!

Jösses vad helgen går fort, jag som skulle göra så mycket saker fick bara hälften gjort. Ändå tycker jag att jag har sprungit i turbovarv.

I morse kidnappade jag min dotter hemifrån och tog med mig henne ut på en promenad igen, dimman låg lågt, kallt i luften men ändå rätt skönt. Fåglarna kvittra och jag började njuta av vår promenad, helt plötsligt blev jag viktlös, båda fötterna flög åt sidan, och jag lade mig *poff* rakt ner på marken.

Fniss, över mig stod dottern och drog i mig och sa "ojojoj hur gick det", då kände jag mig gammal. Jösses det lät som hon talade till en gammal tant, då vakna nåt inombords, äsch, jag klarar mig själv, det sa jag alltid som liten och se det ville jag säga idag med.

Inte är jag lika smidig som förr, men eftersom jag är rundare nu så borde jag ju landa mjukt, men ack och ve, det gjorde jag inte. Och kroppen har många muskler och jag har gjort en liten sträckning på andra sidan landningen.

Men jag var viktlös en 100 dels sekund. :-)

Jojo så kan det gå när kärringen är ute och skall försöka spänsta, sen blev promenaden lugnare och jag gick på kanten för det var riktigt livsfarligt fläckvis på aslfalten.

Hoppas er vecka blir mysig.

6 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Ajaj, så det kan gå. Hur känns det nu då? Allt på plats? Inget som ömmar onormalt mycket? Hua, jag ramlade på båten i somras och har ont av det än. Tror du jag ringer till doktorn eller sjukgymnasten. Icke, hur dum får jag vara? Skyller på att jag inte har tid.
  Jag känner mej verkligen som en tant i kroppen ibland. Urp! Jag som bara är 48 år. c",)
  Stor kram från Anita

  SvaraRadera
 2. Men du är ju en tant ;-)

  Jag blev så himla rädd när du ramla, du var verkligen i luften hela du och det så så himla otäckt ut. Du kunde ha brutit hela ryggen. Så jag var faktiskt orolig!!!

  Tur att det gick bra, även om du sträckte lite muskler så är ju det bättre än brutna ben =)

  Kram på dig!
  //Paula

  SvaraRadera
 3. Aj då...hoppas du inte gjorde illa dig, att allt gick bra..

  Jag håller med om att tiden går för fort!
  Hinner inte med
  :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Aj,aj,hoppas du inte slog dig fördärvad. Ja, det är väl synd att säga att man faller mjuk även om man själv är rätt mjuk.Det rimmar inte riktigt på något underligt vis. Hade ni oxå den där hemska dimman i helgen. Vi med.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du inte har så ont i kroppen idag! Det brukar kännas mer dagen efter o n å g r a dagar efter...
  Kram

  SvaraRadera
 6. ajajaj, var inte skönt kan jag tänka mej. Och oj vad många ställen man kan ha ont på efteråt. Tur du hade dotter med som kunde leda dig hem sedan ;-)

  kram am

  SvaraRadera