16 november 2007

En härlig fredag!

Idag började dagen bra, först så körde jag mina 2 minsta till skolan, mellanbarnet ligger hemma och är lite sjuk, sen körde jag mitt större barn till hennes jobb och sedan på vägen hem stannade jag hos min största dotter, Paula för att fråga om hon vill med ut på en promenad.


Jojomensann, hihihi, hon kunde inte med och säga nej. Så laddad med ett stycke vild hund och bra skor gav vi oss iväg. Imorse här nere vid havet så blir luften så fuktig och idag var den kall med så den blev nästan isig, men oj vad det är skönt. Skall se om jag inte kan överaska henne i morgon bitti med. :-)


Hemma igen, så kollar jag mail och hänger 2 maskiner tvätt och skall nu alldeles strax dra mig upp till stallet för lite mockning, det blir med skönt, för det älskar jag verkligen. :-)


Till helgen skall vi inte göra speciellt mycket mer än städning, tvättning och kanske, jag säger bara kanske, börja plocka ner i hallen för en "äntligen" renovering, sen skall jag göra i ordning min julswap som jag skall posta till min hemliga vän snart.


Men vi tar en dag i taget så vi får se vad vi får gjort, kanske vi sover i stället. :-)


Kortet idag är ett kort jag gjorde till en utmaning nu på Stämpelstafetten, men när jag gjort den färdigt efter en skiss så insåg jag att det var en färgutmaning och det kan man ju inte beskylla kortet för att vara. :-) Men det stank rök i hela huset efter mina brända kanter och som vanligt är ju kortet mycket snyggare i verkligheten. :-)

Och det andra kortet är ett kort jag gjorde tidigare i år när jag tänkte på Cloudberrie i snön, lite avundsjuk var jag allt och är nu igen när man läser hennes vita blogg. Varje år jag läser hennes blogg så vill jag flytta upp och få uppleva den där vita knastriga torra snön, men jag får väl gå här nere i regnet, blåsten och ev slasken.


Hoppas ni får en trevlig fredag.

5 kommentarer:

 1. Jättefint kort!
  KUL med renovering oxå, det får du visa bilde rpåsedan.Hallen blir mitt nästa project efter att toan är klar!
  KramMAlin

  SvaraRadera
 2. Så härlig din fredag verkar ha varit!:)
  Skönt med en promenad med din snälla dotter!

  Kortet är jättefint!

  Hoppas ni frisknat till nu och att du får en så lugn och skön och mysig helg som du förtjänar!

  TACK tack tack för alla kramar!!
  Lika många och mängder till tillbaks!:)

  SvaraRadera
 3. Go eftermiddag vännen! Jag tänkte på dej idag när jag gick på promenad med kameran i fickan. Så i morgon ska jag försöka lägga upp lite mer snö till dej ;)

  Super coooola snögubbar!

  Du får ta och hoppa på tåget och komma hit i vinter!

  STOR KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh, du blir avis på Cloudberries snö ( ja det blir jag också) och jag blir avis på dina promenader nere vid havet. Vet du hur mycket jag önskar att jag bodde nära havet och också "bara kunde ta en promenad sådär"??? :)
  Nästa gång tar du med kameran så jag får se lite. :)

  Stor kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. Vilket fantastiskt fint "dream"-kort! gillar den stilen mycket!

  SvaraRadera