07 juli 2007

Nu vet jag!

Jag har kommit på vad jag skall köpa mina sommarkläder, Abeko har fina kläder för regn och även för regn med småspik.

Varför säger man att det regnar småspik? Finns väl inga snickare som är ute och jobbar i detta skitväder, tänk vad ont det skulle göra om det regnade småspik, ajaj. Kanske jag skall föredra att det regnar vatten.

Nu har vädret minsann tagit i härute på halvön, så det känns som det regnar med vattenkannestril och då måste man ju gömma sig i riktiga kläder. Sen måste jag nog förutom jacka och byxor köpa mig en sydväst så jag kan stå emot riktiga oväder som är på G, tur jag köpte riktiga halvmeters stövlar förra året.

Så nu efter att ha köpte dessa regnkläder och med mina höga stövlar på, då skall väl jag med kunna njuta lite av sommaren.

Fast jag lovar det är en som är glad, och det är min stora son som slipper klippa gräset och vara ute och röra på sig. Jojo, han är själaglad. :-)

Men jag hoppas verkligen på meningen, "det kommer sol efter regn", men då undrar jag vad är efter? När kommer den?

3 kommentarer:

 1. Trot om du vill men just nu har vi uppehåll här. Så det blir tacos ikväll istället för köttfärslimpa som det blivit om jag inte kunde gå ut och handla.

  kram am

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har då adrig använt regnställ och stövlar så mycket som i år. Hunden behöver ju komma ut och röra på sig oavsett väder.
  Nu skulle det nästan kännas konstigt om det INTE regnade när man tittar ut en morgon;o)

  SvaraRadera
 3. Just nu skulle jag bli glad om det bara lät bli att regna och att önska sol känns nästintill hopplöst! En vecka kvar att arbeta och sedan väntar semester på Öland i en vecka och det vore ju trevligt om man slapp regnet då...

  kram Annika

  SvaraRadera