28 juli 2007

Lördag hela dagen!

Nu var det nästan 10 dagar sedan jag skrev. Varför vad det så länge sedan då, jo jag har inte haft någon lust, varken till blogg eller listor.

Vi har semester, men vi har också en massa regn som styr lite vad vi gör. Det har ju inte badats sen värmeböljan i maj/juni, så det saknar vi förstås. Men vi har shoppat, kört, jag har gjort en massa i trädgården eftersom jag har varit hyfsad i värken. Jag promenerar i minst 30 minuter varje morgon och börjar få lite kondis tror jag.

Fastan för mig för med sig så mycket bra. Men igår åt jag fisk för första gången efter fastan och nu är magen paj idag, så idag blir det bara grönsaker till middag igen. Jag mår bäst då.

Pysslat lite har jag gjort, jagat ställen med roliga stämplar har jag med gjort, nu måste jag börja med julkort, jag har ju en beställning på minst 100 julkort så det är väl dags att sätta igång.

Igår var vi nere nedanför Falkenberg med mina föräldrar för att bjuda pappa på hans födelsedagspresent som han fick när han fyllde år den 15.e. Det var i Lax-butiken, där bjöd vi dem på deras underbara laxbuffe, där det dignar av olika rätter med lax och man måste ju pröva allt. Det var sååå gott och vi åt en hel del vill jag lova och det är det min mage får betala för idag.

Hoppas ni alla har det gott i regnet eller solen om ni nu har det. Jag skall någon dag, snart gå en liten bloggrunda och se om ni har uppdaterat er blogg.

Korten idag är, först ett piratkort till en pojke och kattkortet är till mitt äldsta barnbarn som fyller 6 år imorgon, Grattis Ella-Pella.

Kramis på er.

6 kommentarer:

 1. Åh, så glad Ella-Pella kommer att bli för det underbara kortet!!!

  Tänk vad redigt att gå ut och promenera varje morgon. Tack för att du drar med mig! =)

  Kram
  Paula

  SvaraRadera
 2. Så där är du, har allt saknat dig.

  Att magen pajades av att du år fisk aksnke berodde på huuuuur mycket då åt ;-) Det är så himla gott i Laxbutiken. Brukade stanna till där när vi åkte till psyk i Varberg, men nu är det ju slut med det tyvärr :-(

  Gulligt kattkort till lilla Ella som är stor nu

  kram am

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar present! Så smaskigt! Och så perfekt till en äldre som oftast har allt. :)

  Tack för dina mail.... *glad*.
  Jag svarar snart! :)

  Kramis
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Kan du inte promenera förbi mig varje morgon så jag kommer mig ut med. Jag har verkligen legat på latsidan på sistone! Underbara kort! Hoppas din mage mår bättre imorgon! Kramis och sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. Hoppas du också har uppehåll i regnandet, för vem blir glad över ett sådant väder :/
  Sicken snygging på översta kortet ;)Och kattkortet till Ella var så himla fint!
  Kram på dig tanten!!!

  SvaraRadera
 6. Ja sällan har det shoppats så mkt som just denna sommare,hahahhaa
  Fy så trött jag e på regnet!

  Hoppas ni har sol iaf.
  SKönt att höra att du mår bättre vännen!

  Kramar i mängder!

  SvaraRadera