20 mars 2007

Tisdag kväll!

Ännu en underbar dag har det varit idag. Såg en massa tussilago, fåglarna sjunger och min lilla Svensson fäller hår och ull så det står härliga till.

Skulle vilja karda ullen på hunden som de gör på New Found-landöarna efter dessa underbara hundars päls och vackert blir det med, kolla.
Ja jösses vad han fäller, fäller och fäller, jag badar och han fäller ännu mer, det tar aldrig slut. Jag skulle lätt fått till en sån här Njuffe-tröja av ullen. Alltså vi talar om kassar med hår och ull. Men han njuter när han borstas och pillas med, bara jag inte klipper klor, så det får vetrinären göra. :-)
Men snart så skall jag klippa ner pälsen alltså det som är kvar så han får tunn och kort päls för sommarens värme.
Nu i tidiga kvällen så var gossarna och klippte sig och jag tog lillflickan in till Kungs-mässan och köpte henne ett par fina skor, samt en tröja på gina tricot och en tröja på nyöppnade Zara. Sen kom pojkarna och då gick vi på JC och köpte skjorta, 2 t-shirts, en huvjacka till storpojken och en tenniströja till lillkillen. Sen avslutade vi rundan med ett McDonaldsbesök.

Idag visar jag ett kort som jag gjorde till vännen Liza.
Snart är det vårdagsjämning, härligt, det är sååå skönt att vi går mot ljusare tider.
Kram på er!

1 kommentar:

 1. Jag håller på att bli tokig på allt hundhår som ligger på golven som heltäckningsmattor.
  Kan ju tänka mig att din Svensson släpper mer än mina tjejer.
  Det är bara att damsuga och se glad ut,för utan vovvar vill man ju inte vara.
  Dina vänner måste bli så glada när de får dina fina kort.
  Jag har köpt några stämplar från Magnolia och försöker pyssla ihop ett och annat kort.Men så vackra som dina kommer de aldrig att bli.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera