21 mars 2007

Våren är här!

Oh, jag njuter, när jag idag gick min långpromenad med vovven så är det ett enormt fågel-kvitter, solen värmer, tussilagon är uppe, man ser det knoppas överallt och skotten kommer upp ur jorden, sen det bästa, det blir ljusare. Idag är det vårdagjämning och dagen blir längre och längre, det är den bästa tiden tycker jag.
Igår kväll var mina gossar hos herrfrisören, och allas vår lillebror blev kortklippt och fick grön sprayfärg i håret. Han gick framför spegeln flera gånger under kvällen och till slut så stannar han framför spegeln i hallen, tar sig på den gröna stubben och säger "att det ser ut som en sommargräsmatta".
Så han har våren i huvet med. :-)
Storsonen, skall ju på Elevrådskongress i Jönköping på fredag till måndag och där skall de ha en bankett på lördag kväll. Detta innebär att han ville vara nyklippt och att han ville ha lite nya kläder med.
Så in på JC och där hittade vi en skitsnygg munkjacka, skjorta och 2 t-shirts och 3 par urfräcka kalsonger. Sen köpte vi en grön tenniströja till lillsonen med som skulle matcha hans gräsmatta. :-)
Så de var 2 nöjda gossar som kom hem igårkväll.
Fniss, vad det är roligt att se barnen bli större och större ibland. Storgossen som för ett par år sedan tvingades in i duschen för att duscha, står nu där 2 gånger per dag och vill nog egentligen vara där lite till. :-)
Avslutningsvis två kort jag gjort tidigare och som jag verkligen gillar.
Det första är bara rött och varmt, det andra är en bild på min mamma och mormor, utanför en stämplad dörr och målad bakgrund.

Ha en bra dag vänner.

9 kommentarer:

 1. Snabb som vinden är jag när det gäller att titta in i ditt krypin. Visst är det härligt med vår. Jag och Mini traskar fram och upptäcker Sturefors alla bostadsområden.

  Kortet med din mamma och mormor var ju bara för härligt.

  Kram L8

  SvaraRadera
 2. Men åh kortet på din mamma och mormor är bara så-å fint!!!!!!

  Ja visst är det härligt med våren... åh jag njuter... jag blir alldeles varm inombords utav solen, värmen, ljuset och livet. För visst vaknar allt till liv igen? I alla fall känns det så. :) I dag har vi laddat upp med såpbubblor och nya GB glassar. Tjejerna skulle få en varsin påse med spelkulor också men de var slut. Så nog är det vår allt. :)

  I helgen ska vi i väg och jaga vårskor till oss alla. :)

  Jag tror att lillebror är super duper söt med sin lilla gräsmatta på huvudet. ;)

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Underbara kreationer som vanligt! Kortet med din mamma och mormor är ju makalöst! Så kreativt och läckert! Fortsätt njut i vårvädret! Kramis!

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med vår i luften :))

  Kram Susie

  SvaraRadera
 5. Jag förstår inte, har ni lagt helt beslag på den där våren? Jag har inte sett nån här i alla fall, riktigt urrigt idag och fick skrapa bilen imorse ...

  SvaraRadera
 6. Visst är det underbart att man känner att det är på G ?? Jag älskar ljuset. Så skönt att slippa alla mörka mornar.
  Fina kort som vanligt! Du ä jätteduktig.

  SvaraRadera
 7. Underbara alster som vanligt!
  Javisst är det härligt med våren.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 8. Hejsan på sig!
  Efter lite drygt 3 månader utan internet efter vår flytt till hus så ville jag bara säga hej och att jag är på G igen:)
  Hoppas att det är så bra som det kan vara med dig, vännen.
  KRam Lallis

  SvaraRadera
 9. Jag instämmer med föregående skrivare att OH så fin bilden var på din mamma och mormor,och så himla kul av dig att komma på att göra det!!:)

  lillsonen måste vara urtjusig med sin gräsmatta!!
  hihiih
  Vi hittade sån sprayfärg i en affär en gång,en blå till mini och en orange till storgull,deras favoritfärger,är såå fina så när de väl får lov!;)

  Mängder av kramar på er!!

  SvaraRadera