11 mars 2007

Söndag morgon!



Vojne vad skönt det är med dessa goa slöa mornar, lite go musik på, cafe au lait i muggen, annars lugnt och tyst, gubben i Dublin, så inget måste göras.

Igår var jag ute mest hela dagen.

Jag var bl.a. med lillflickan i ett av stallen där hon brukar vara och hjälpa till. Där sköter hon om en 9 månaders liten mini shettis, hon brukar ut och gå med henne för att hon skall få gå lite varje dag. Igår tog vi med vår lilla goa hund, men han var större än lilla hästen. :-)
Det såg lite roligt ut, först gick hunden, hästen efter och försökte jaga Svenssons svans, så Svensson lade in svansen emellan bakbenen. :-) När vi gick jämte varandra så skulle de bara pussas och nosa på varandra så då kom vi aldrig någonstans, och vi vågade inte låta Svensson gå bakom för lillhästen sparkas rätt mycket. :-) Sen vart jag kvar i stallet ett tag och sedan promenerade vi igen, en härlig dag i det dåliga vädret.

Sen hem och åt en härlig middag som storflickan lagat. Att få sätta sig till bords utan att själv har lagat maten är så skönt.

Sen så dukade vi upp lite gottis och den kvinnliga delen av familjen satte sig och titta på melodifestivalen. Och vi blev alla lika besvikna, jag älskade Anderas Johnssons låt och barnen ville ha Cara Mia till vinnare.

Alltså jag går i taket på vissa artister och deras klädval, det förstör liksom låten. Säkert var Arks låt bra med vem har designat dessa fula kläder. Musse pigg vantar, hakklapp på ett tanigt naket bröst, för korta breda byxor med fula kängor och sedan tuppfjädrar i nacken, och detta skall man behöva titta på. Det tar ju udden av den kanske bra musiken, för sinnet blir ju kräkfärdigt och vem kan tänka på fin musik då.

Ja vojnevojne jag börjar nog bli gammal!!!
Dagens kort är så blanka, det är fotopapper där jag har gjort mönster med alkohol ink, tyvärr ser man inte glansen, de är mycket mer effektfulla i verkligheten.

Hoppas ni har en bra dag.

9 kommentarer:

  1. Va hätfiga! Det är ju så kul att leka med färg och dessa var ju verkligen färgglada! Snyggt!
    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  2. Ledsen mamsen men både jag och Ella hejade på The Ark. Ella sa just när vi så på framträdandet på Youtube: "Åh, vad dom är bra!". Kan dock hålla med om töntiga kläder men jag tycker han kan komma undan med det eftersom låten gör mig på ett himla gott humör.

    Så himla fina kort du gjort. Passa på att pyssla lite extra nu ikväll, imorgon är gräsänke-tiden slut för denna gången ;-)

    puss
    Paula

    SvaraRadera
  3. Det låter som att du haft en skön dag i stallet. Mysigt!

    The Arks kläder reagerade jag också på men jag tänkte att dom säkert vill matcha Lordis out-fit - för att ha en chans i Helsinki menar jag :-D

    Kram L8

    SvaraRadera
  4. Ja, fel låt vann, det tycker jag med! :-) Så fina kort! Härliga färger! Kramis och sköt om dig!

    SvaraRadera
  5. Läste för Amanda raderna om Svensson och lilla Shettisen. Hon sa men är han SÅ stor nu ?!? *fnissar glatt* Han var ju stor redan när han var valp ju ;)
    Urcoola kort tanten !!!
    *kramis*

    SvaraRadera
  6. Nejnejnej,jag håller med dig ang The Ark!
    Hahahahaaa

    Så sött med lillhästen och storvovven!:)

    Här är lugnet åter för stunden.

    Massa massa massa kramar och tack!!!

    SvaraRadera
  7. Hi-hi... han är för gullig er Svensson. :)

    Tihi... skrattar gått åt dig när du beskriver The Arks kläder. Läste på en annan blogg där hon pratade om The Arks friskis och svettis dans. ;) För nog såg det så ut allt??? :) Nåja, men jag gillade dem även om vi hoppades att MÅNS skulle vinna. :)

    Krma kram

    SvaraRadera
  8. Wow vad SNYGGA kort!!! Du har verkligen öga för att göra det snygga, beundrar verkligen det.
    Själv är all pysselinspiration bortblåst för alltid...troligen.

    Fniss! Jag som tycker Ola är så söt med sina flaxande kläder. Det är riktig show ;) Se hur det gick för gulle pånken Magnus Carlsson i år när han klätt på sig med "gubb kläder", han såg ut som en av "karlarna på banken" och jag glömde att lyssna in hur bra låten egentligen är ;) *Fniss*

    Stor kram från Eva

    SvaraRadera
  9. Nu har jag varit inne och läst allt du skrivit den senaste tiden, älskar ditt sätt att skriva.

    Korten här var bara underbara och så härligt glad man blev av färgerna!
    kram Annika

    SvaraRadera