15 februari 2007

Sportlovet snart slut!

Tänk vad en vecka med lov rusar iväg, nu är det snart slut. Men barnen har verkligen vilat upp, sovit länge, vi har varit ute mycket men annars har vi itne gjort så mycket. Men lov är ju till för att trappa ner och ha det skönt, även barnen behöver det, de har ju tillräckligt med aktiviteter under terminens gång annars med både läxor och andra grejor att sysselsätta sig med.
Imorgon skall vi gå på bio allihop, vi kan inte komma överens om vad vi skall se, så det blir nog 2 olika tror jag. O vill se Eragon (han har ju läst alla böcker i den serien), Ol vill se en romantisk film och G vill se Bondgården, så vi får väl se vad det blir. Sen skall vi äta på resturangen där J jobbar denna vecka.
Sen är det helg igen.
En tanke jag har haft i veckan är att det är snart 9 år sedan vi flyttade hit och vad tiden har gått fort, fattar ni, 9 år. Tänk om nästa 9 år går lika fort, jösses, då är det nog lika bra att vi njuter av dagen, för snart är livet slut.
Så idag skall jag njuta lite till med god bok, gott kaffe, spela spel med mina goingar, promenera med hunden, sen om jag har lust så skall jag dammsuga upp alla hundhårsråttor som ligger utmed väggarna, men bara om jag känner för det.
Carpe Diem - Fånga dagen, är ett viktigt motto, livet skall njutas, som C sa till mig i veckan.
Dagens kort är en utmaning från en amerikansk lista, det skulle vara "djur som gör något"så det blev "grisarna protesterar mot julen", och tänk jag vann, bra va.
Ha en bra dag.

5 kommentarer:

 1. Haha det var ett jätteroligt kort! Kul att du vann!
  Fast fattar amerikanerna grejen med julskinkan hos oss?
  Skönt lov. Vi har ju lov nästa vecka men jag kan tänka mig att barnen inte vill ha mig hemma - de vill vara ifred mest så jag får väl hålla mig borta nåra dar (eftersom jag jobbar hemma).

  SvaraRadera
 2. Tänk att jag är inte ett dugg förvånad över att du vann, kortet är kanon!

  Jag kommer ihåg hur skönt det var att ha sportlov - att få bestämma själv vad man ville göra. Ta dagen som den kom. Jag var mycket duktigare på det när jag gick i skolan - undrar när det försvann.

  Ha det gott netha!
  Kram

  SvaraRadera
 3. GRATTIS till vinsten! Vilket coolt kort du har gjort, jag förstår att du vann.

  Tusen TACK snälla rara du, för det vackra kortet som låg i brevlådan och överraskade mej! Jag blev verkligen såååå GLAD!

  Sköt om dej och ha en skön dag!
  Stoooor KRAM från Eva

  SvaraRadera
 4. Gratts till vinsten. Kuligt kort du gjort. Här trappar sonen ner inför sportlovet som vi har nästa vecka. Måste ju komma i stämning som han uttrykte det ;-)

  kram am

  SvaraRadera
 5. Som om du inte skulle vinna med DET kortet vännen! :)
  Underbart!!!!

  Önskar dig och familjen en underbar helg! Jag jobbar hela helgen... suck. ;)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera