12 februari 2007

Måndag, första dagen på sportlovet!

Vad gör vi nu då? Jo alla barn sover förutom lillebror.

Sportlovets första dag och vi skall inte göra så mycket grejor, lite bio, resturang-besök, baka, shoppa lite, men annars skall vi bara ta det lite lugnt.

För flera veckor sedan så var en av döttrarna med klassen på ett uppdrag från Chalmers att bygga "framtidens hus", och bland 87 deltagande klasser, så kom de till final bland 5 klasser. Bra gjort tycker jag.

Men så i förra veckan så var det då äntligen final, och hennes klass vann, ni må tro att de var stolta och glada.

Kolla GP och Chalmers/tekniksamfundet

Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, det har ju varit hockey för hela slanten för gubben min och jag har ängat mig åt att städa i mitt pysselrum. Sicken oordning jag hade, vad dammigt det var på sina ställen. Men nu, minsann är det organiserat igen och allt ligger på sina nya platser. Nu skall jag bara köpa en expedithylla och lite lådor så skall det snart vara klart. Undrar om man någonsin får nog med utrymme.


Jo vi tog världens goaste promenad i kylan vid havet igår, dryg timman i det underbara soliga, kalla vädret som vi hade igår. Vi har bott här i snart 9 år, och igår upptäckte vi en helt underbart promenadväg att gå utmed havet. Jaja, nu har vi nya marker att kolla.

Lyssna på lite go musik här, ett av mina favvisband genom många många år.

Annars har jag inte mycket mer att bjuda på idag, nu skall jag nog göra lite frukost till barnen, sen skall jag baka bröd.

4 kommentarer:

 1. Vad kul att dom vann!! Skicka mitt grattis vidare till dottern.
  Här är det oxå lov, men vi firar det med influensa :o(( Fast barnen är på bättringsvägen så det blir nog ett hyffsat lov ändå. Det enda vi har inbokat är Universeum och sonen ska bowla.

  SvaraRadera
 2. Men så mysigt med lov!
  Och sååå roligt att de vann!!:)
  Jättehäftigt!

  Att städa och organisera pysselrum är imponerande!
  Verkligen!

  Hoppas ni får ett riktigt mysigt lov!!

  Massa med kramar!

  SvaraRadera
 3. Åh jag vill också kunna ta en promenad efter havet så där.... buhuuuu. ;) Jag älskar verkligen att få komma ut till havet!!!!

  Vad roligt att de vann... super skoj! :)

  Stooooooooooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten!
  Duktig dotter du har du. :)

  Så ni har sportlov redan ni. Njut så mycket ni kan.
  Vi får vänta till v 9

  Kramar

  SvaraRadera