18 maj 2006

Redan torsdag
Denna vecka har jag inte mått så bra i min kropp, man får betala för att man rör sig på helgen.

Lillebror har varit hemma också, undrar om det är pollen som gör honom extra känslig nu, han mår fortvarande inte bra i sina luftrör.

Lillasyster åkte igår upp på skolresa till Strömstad, där de skall bo och vara på Daftö Fritidscenter. Igår när hon ringde så var det ett himla liv bakom henne, men oj vad hon hade kuligt. Det är ju kuligt när hon roar sig kungligt, idag skulle de ut på skattjakt.

Igår fick jag tag på Dreamweaver så nu skall jag äntligen ta tag i min hemsida. Jag måste ju utnyttja att den blivit så finfin.

Igår lärde jag mig en ny sak, jag skulle lägga lite lack över vissa alster jag gör för att göra dem mer hanterbara och inte så känsliga. Men jag skulle ju kollat att de var vattenfasta först, suck ett av alstrena var inte det så det blev en svart skugga av konturpennan jag använde. Jag trodde i min enfald att den var det, menmen, nu måste jag shoppa igen. :-)

Så det första alstret som jag lade lack på visar jag högst upp, de andra och sista gjorde jag igårkväll, kvinnorna är min mamma och mormor. Mamma var 7 år och kortet är taget 1931. Dörren är stämplad och likaså fåglarna som är en del av en liten större stämpel jag köpt från http://www.landstoken.se/. På kort 1 ses hela syns 1,5 av den stämpeln. Krukorna är klippta och blommorna är Marieklipp, grästuvan, vet jag inte vart jag köpt, minnet är kort och allt är målat och duttat med distress.

Ha en bra dag.
kramis netha

5 kommentarer:

 1. Vad fint att väva in riktiga bilder så på korten! Ja du är så duktig...önskar jag vore hälften så pillig!
  Hoppas värken försvinner!!!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. usch, så trist med värk och pollenallergi. Hoppas ni båda blir bättre fort.
  Kul för dottern på skolresa! Strömstad är fint!

  Sure! Först Stockholm, sen Kreta ;o)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad du är duktig på o göra kort! Har kikat på dina alster och jag inser att det där med kort inte är min grej iallfall....Får aldrig till det.

  Krya på dig o hoppas att värken ger sig.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar den översta - helt underbar. Jag tror du verkligen har hittat din nisch. Fast det har jag nog skrivit så många ggr redan ;)
  Ja pollen är inte kul, jag har också problem med min astma nu :(
  Tack för att vi får se allt fint du gör Netha !!

  SvaraRadera
 5. WOW vad du skapar tjusiga saker!!!
  Kram o trevlig helg.

  SvaraRadera