29 maj 2006

Ena dagen fylld med idéer, nästan tom!


Ena dagen fylld med idéer, nästan tom!

Jag älskar ju att hålla på att måla, stämpla, klippa och klistra, vissa dagar mer andra mindre.

Men ibland blir det som nu, att från att ha varit enormt produktiv så har jag blivit nollad. Energin, idéerna, fantasin, allt är borta.

Just nu befinner jag mig i tomhetens rum, är absolut blank inuti.

Konstig känsla, men jag skall väl flyta med denna tomma våg, så kanske jag får mer energi, imorgon eller nästa vecka, när vågen flyter iland på någon spännande strand..

Men jag undrar vart fantasin tar vägen, för inte får jag idéer på annat håll, inte heller energi till att göra disken roligare, eller bädda skojigare.

Utan jag mår bara sämre i stället, känslan blir tom och jag blir ledsen i stället. Värken kommer krypande och jag kommer in i ett stim med värk och dåligheter.

Sen så helt plötsligt är det som ridån går upp och solen stiger upp i horisonten. Då räcker det med att jag ser en stämpel eller färg eller mönster och jag vet exakt vad jag skall ha den till. Och jag får energi till att både pyssla, göra roliga maträtter och göra andra saker i hemmet.

Hjärnan är konstig, eller så är den smart den spar på energin ibland för annars hade man väl stegrat den goa produktiva perioden mer och mer till slut hade man inte orkat med mer.

Men just nu känns den trist, tom och innehållslös.

5 kommentarer:

 1. Hoppas hjärnan kommer igång snart ;o))
  Stockholm närmar sig *Tjohoooo*

  SvaraRadera
 2. I know that feeling - håll ut den kommer tillbaks!!
  Saknar dig !!!!!
  *KRAM*

  SvaraRadera
 3. Jag är exakt likadan som dig.... ena stunden har jag tusen idéer och andra stunden har jag ingen fantasi, ingen lust, ingen ork, helt tappat intresset osv... Ups and downs med andra ord.

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Looks nice! Awesome content. Good job guys.
  »

  SvaraRadera
 5. I find some information here.

  SvaraRadera