26 maj 2006

Fredag


Idag har jag hållit på med att riva ner tapeten i köket för nu är det dax att spackla och måla, äntligen. Det är ju dock bara 2 väggar som skall målas så det skall vi försöka få färdigt i helgen.

Idag har jag också varit på Åhlens och jag hittade äntligen gardiner till det nygjorda sovrummet, samt kuddar som passade överkastet. Så ikväll skall gubben min sätta upp stängerna så skall jag hänga upp gardinerna sen, det kommer nog bli riktigt snyggt. Vi blev riktigt nöjda med detta, så jag kommer nog lägga ut lite kort här senare så får ni se.

Nu har gubben min och storpojken varit inne på Universeum, lillflickan är hos en kompis och dennes häst, och lillebror följde med en klasskompis hem efter kalaset han varit på. Sen är de stora flickorna inte hemma heller.

Då skulle jag göra en massa, men först skulle jag vila lite, så jag lade mig att läsa och tuppade sen av och sov i över 2 timmar, så jag fick inget gjort. Jag skulle ju göra fler kort. menmen.

Idag får jag visa alster jag gjorde för ett tag sedan, med målade bakgrunder samt våtstämplade blommor på. Jag tycker det blir fint när konturerna blir lite suddiga.

4 kommentarer:

 1. Nu är jag rysligt spänd och nyfiken på vilken färg väggarna ska bli i köket. Kanske aprikos? *fnissar*

  Vill tacka dig för dina fina kommentarer om min scrapping. Jag trodde jag skulle behöva kräla på marken och äta upp mina ALDRIG ord ;) Nu väntar jag på den första LO`n från dig också netha. Antagligen kommer du att vara suverän på det också!! Jättefina kort som ser ut som små akvarelltavlor.
  *kramis*

  SvaraRadera
 2. Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
  »

  SvaraRadera
 3. Great site lots of usefull infomation here.
  »

  SvaraRadera
 4. I find some information here.

  SvaraRadera