28 oktober 2010

Äntligen ............ är tandläkaren överstökad, inga hål, lite tandsten sen var det färdigt. Tandläkaren tyckte jag hade skött mina tänder bra. Ändå blir jag så nervös, jojo, men jag överlevde och kände mig rätt glad när jag gick därifrån.

Idag regnar det igen, fattar inte hur mycket det kan regna egentligen. Den här helgen som kommer har vi så mycket att göra utomhus så jag hoppas verkligen att solen kunde titta fram lite. T o m hästarna börjar tröttna och står mest och hänger.

Kattungarna som nu är fem veckor är bara för söta, man skrattar väldans mycket när man tittar på dem. Vår första kattunge som nu är snart ett halvt år, han hade ju inga syskon, men det har han fått nu. Han älskar denna kull så det är full rulle.

Nu har vi beställt kastreringstid för både mamman och hennes första unge, så efter detta skall det bli hyfsat lugnt, en liten hankatt, Boris skall vi behålla men de andra skall vi ge bort, även den grå för vi gillar mer den svartvita hankatten. Fast det är 7 veckor kvar på vår kattungetid, eller kattbusetid.

Inom pysselfronten så håller jag på med ett projekt där vi skall göra julehus, och det blev att jag skulle göra 14 likadana, för vi är florton i swapen, men jag måste säga det är lite för många tycker jag. Menmen, nu är de snart gjorda så jag kan börja med något annat. .-)

Idag visar jag ett kort på Bosse Bandit, en av våra nya PaperMaze-stämplar.2 kommentarer:

 1. Vad skönt att det gick så bra hos tandläkaren, klart att du ska vara glad!
  Regnet har jag oxå tröttnat på, vill ha soliga fina höstdagar att njuta av.
  Superläckert kort, han är för cool banditen.
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Haaatar tändläklaren. :(((

  Kram
  M I N D I
  ***
  Swappsugen?
  Sista anmälan för Julswappen 7/11
  http://julswappen.blogspot.com/
  ***

  SvaraRadera