11 november 2009

Nu mina vänner är jag tillbaka på bloggen!

Nu skall jag starta upp igen.

Men kan ju börja med att berätta att min kamera föll ur ett av mina barns händer och gick sönder, samt så har vi fortvarande inget internet till stället vi har flyttat till, suck! Vi tjatar och gnatar, de skyller på allt och alla, men fortvarande inget internet.
Familjen som är så internetberoende lider.
Sen så pajjade min dator och min externa hårddisk samtidigt så alla mina foton från 2002 är borta, det gör mig mest olycklig. Så har ni bilder på mig och min familj får ni gärna maila mig dem.
Jag har bytt mailadress, bara så ni vet. .-)

Vi har nu bott sen 25 augusti i det nya huset, och vi har kommit hem. Inte en enda gång har jag saknat mitt förra hus, och jag njuter varje dag. Hästarna mår bra, och vi har fått låna mer mark så nu skall vi stängsla ytterligare 2 hagar som de kan gå på. Nu kan vi utöka stallet med mer hästar, så nu går vi i tillbyggnadstankar på stallbyggnaden. :-) En liten shettis har också flyttat hem till oss, Gustav fick sin första lilla häst, Freddy. Det har varit lite bråk i hagen, vår islandshäst har inte gillat konkurrensen om maten, men lille Freddy är ju en shettis, så han är envis. ;-)
Vi har också köpt oss ett par katter, som heter Sirap och Sot, söta som bara den, de lever i stallet tillsammans med hästarna och mössen och retar våra hundar varje dag utanför köksfönstret. :-)
Hundarna rullar sig i skit från de vilda djuren, äter hästbajs och mår allmänt bra. Älgarna rör sig dagligen över markerna och är lite oroliga just nu pga älgjakten, sen blir de fulla av äpplen som ligger kvar på marken och jäser.
Japp, nu är jag på G, nu så är det dax att ta nya tag, så nu hörs vi!

9 kommentarer:

 1. Välkommen tibbkaka! (nämen, VAD skrev mina händer??? TILLBAKA, heter det fortfarande;)
  Har funderat på hur du har det med "nya livet" och det låter som att du stortrivs-härligt!

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Hej hej!
  Kikar in via julswappen =)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att du swappar igen! Tredje året för dig med va? Kika gärna i på min blogg. Kram Maria
  www.mariasdagbok.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Kikar in via swappen, låter jobbigt med inget internet!! Hoppas det börjar funka för er snart. www.ebba.anknet.se kram /Ebba

  SvaraRadera
 5. Hejsan, jag kikar runt hos julswapparna ;)

  SvaraRadera
 6. Vill bara säga tjena, tittar in via julswappen.

  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 7. Härligt att du är tillbaka. :)

  Kramis
  M I N D I

  SvaraRadera
 8. Det är underbara nyheter för bloggvärlden att du är tillbaka! Jag blir alldeles lycklig av att läsa om hur du och familjen hittat HEM. Är glad för er skull!
  kram Annika

  SvaraRadera
 9. Välkommen tillbaka!! <3
  Låter som du lever i paradiset tycker jag!!!

  KRAM

  SvaraRadera