27 juni 2009

Jag fattar inte vart ........

.............. vart min lust till att skapa har tagit vägen. Inget roar mig längre.
Alla mina stämplar ligger därhemma och skrattar åt mig, alla vackra papper och dekorationer hopar sig, jag kommer mig inte för, har ingen fantasi, skaparlust eller glädje.
Jag undrar när den skall komma tillbaka, förra året stämplade jag som bara den, i år ingeting. Jag målade en massa, nu ingeting, totalt dött!
Jaha, vad skall jag göra nu då?
Inte kan jag bara sitta och slösurfa på datorn, inte kan man vara ute hela tiden heller. Baka är kul, men eftersom jag inte kan äta sånt jag gillar att baka så är det ju inget roligt heller. Förr i tiden sydde jag en massa, sen så stickade jag till vänner och bekanta, för Paula kunde inte använda allt jag stickade. Sen gjorde jag kort i hundratals, men nu ingeting, suck, detta är trist!

Finns det någon därute som kan ge mig lite skaparglädje och inspiration?

Njut av solen och värmen, om ett halvår är det jul igen!

16 kommentarer:

 1. *s*
  om ett halvår är det jul igen... du är knasig men du har ju så rätt. ;D

  Förr eller senare så kommer den där skaparlusten tillbaka. Det tror jag!!! Du kanske kan gå med i en frimärksklubb så länge eller varför inte skaffa vandrande pinnar eller något sånt? ;D

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Lugn det kommer nog säkert tillbaka, den där skaparlusten. Du har haft så mycket omkring dig med allt och hela stora husprojektet, är det konstigt om det tar stopp nånstans ....
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Ja det där med lust är inte så lätt, men en dag finns den där bara. Kanske det dröjer tills du är i nya huset.

  kram am

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen mig lite..har inte heller haft lust till så mkt av det jag brukat tycka är kul som bloggen tex ...och då får den vila.

  Måste läsa på mig mer hos dig....ser i enkommentar att du ska ha ett nytt hus.
  Ska du flytta?

  SvaraRadera
 5. Ja hur ska du hinna tänka på pyssel och vara kreativ med 7000 järn i elden? Bara sommarlov med barnen hemma kan ju trycka ner den minsta pyssellusten ;)
  Och att tänka på att det är jul om 6 månader, tja hur kreativ kan man vara då :D
  Ta dig tid, gå ut i trädgården och damma av dina stämplar.
  *kraaam*

  SvaraRadera
 6. Vi får träffas så ska jag ösa inspiration över dig... så kan du ha lite kurs för mig i allt vackert du gör... vi ska nog väcka skaparlusten till liv igen!!! :) Men det är ju inte konstigt att det blir så här, du har ju haft en del att göra eller hur?! :)

  Älskar layouten här i din blogg! Den fick mig att le stort! :D

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Absolut,lusten kommer tillbaka rätt som det är. Känner igen mig, är också ur fas med det jag brukar gilla att göra. Vi får väl vackert vänta på kreativiteten ;)

  SvaraRadera
 8. Helt rätt, när lusten försvinner- då tar man en paus tills den återvänder! Jag förstår att du behöver en välbehövlig paus. Du har haft mycket omkring dig senaste tiden. Hur har det gått med husförsäljnningen och flytten?

  KRAM från Eva

  cloudberrie@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Det är så att har man inte lust så går det inte att göra någonting.
  Du får göra som Mindi föreslog kanske. Vandrande pinnar är inte så dumt.
  Hoppas att du får tillbaka lusten att göra saker igen.
  Jag behöver röja efter ett bombnedslag som det ser ut här. MEN jag tittar på röran och så blir det inget mer. Det kommer kanske bättre tider och mer lust.
  Många kramar från Siv

  SvaraRadera
 10. måste säga att du hade världens fränaste design :D

  SvaraRadera
 11. Lusten kommer tillbaka! Jag tror att den inte hunnit fram då du haft så fullt upp hela tiden.

  SvaraRadera
 12. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 13. Nu har jag tagit mig tid att surfa runt genom ”min bloggrunda” – sida. Roligt att du är med på sidan. Många har frågat efter en blinkie så de kan länka tillbaka som tack för att de får vara med. Nu finns det en blinkie att hämta hem på; http://minbloggrunda.blogspot.com/

  SvaraRadera
 14. Du har ju haft så mycket att stå i..inte konstigt. Åk in till stan, se på folk och färger så du får lite nytt i skallen. Jag tycker iallafall att det ALLTID är inspirerande att titta in till dig och kolla in butiken. Jag väntar på min fågel...hoppas den kommer..

  SvaraRadera
 15. Kramis ;)

  Nu går vi mot julen!!! ;)

  Kram
  M I N D I

  SvaraRadera