30 januari 2009

Äntligen fredag!

Jag gillar fredagar, även om jag har den största bloggtorka på länge. Jag går inte runt på bloggar, jag skriver inget själv just nu, suck!
Jag har med andra ord tagit lite paus från datorn.
Men jag skall väl berätta att jag åker till Jönköping och Annika imorgon på en träff, med ett gäng tjejer som har hängt ihop rätt länge nu. Vi träffades på nätet genom vår pyssliga ådra, sen har vi fortsatt att hålla kontakten, och så träffas vi på pysselträffar, mässor eller så här hemma hos någon.
Så nu är väskan packad, jag taggad, det skall bli så kul, förra året kom jag hem med kramp i magen för vi hade skrattat hela tiden.
Sen skall jag tala om en sannan grej, mannen i familjen vi skall till, lagar den mest gudomliga mat, så det skall bli en njutning att få äta hans underbara mat igen. Tack och lov att jag har sparade poäng från viktväktarna.
Jag har gått ner ett par kilo, under dessa 2 veckor vi har hållt på, det går långsammare ju äldre jag blir. Mina stora flickor gör bättre ifrån sig, och det är ju kul för dem, och jag får lära mig att det går långsammare för mig.
Ha nu en bra helg.
Ge inte upp om mig, jag återkommer till era bloggar, jag har bara lite frånvaro från datorn just nu. Livet kräver det av mig!
Kramis
Till slut så en film snutt från ett program från Holland, man förstår inte orden men man förstår varför han skrattar så. Och jag skrattar än!

3 kommentarer:

 1. Pausa får man :)

  Vad ROLIGT med en träff! Ha det super skoj och hälsa pyssliga gänget.

  Trevlig helg!

  KRAM från Eva

  SvaraRadera
 2. Alla behöver en paus ibland.

  Jag skrattade så tårarna rann till det här klippet, nu kan jag säga att jag varit på träningsläger inför morgondagen.
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Å, så jag har fnissat! Här kommer en länk till en textad version, och hur det hela slutade!
  http://www.youtube.com/watch?v=0IEYty1e810

  SvaraRadera