18 november 2008

18 november!

Ja rackarns vad tiden går fort.
Tur jag har börjat att köpa julklappar för helt plötsligt är det väl julafton.

Tillbaka i små stunder, för ryggen fortsätter att krångla, dock är det olika delar som spökar. Jag lovar, att jag är trött på sängen.

Nu har jag börjat ett nytt liv. Hundarna som har varit eftersatta i ett par månader med mig som dålig har ju fått vara ute i trädgården rätt mycket. De har nu blivit rätt förvildade, speciellt den lilla, så nu är det dax att ta tag i henne.
Så morgonen börjar 6.30 med en promenad med henne, sen en med den andra hunden. 2 dagar i veckan åker jag sedan till sjukgymnasten för att cykla 20 minuter och sedan lyfta skrot i 20 till, sen några timmar vila sen ut med lilla hunden för storpromenaden och sedan en promenad med den andre. Sen åker jag till stallet för att mocka ett par boxar och blanda mat osv.osv. sen hem laga mat och kolla läxor med barnen, sen ut med den lilla hunden, men då får faktiskt gubben min ta den andre.
Det känns som det enda jag gör, är att promenera eller jaga till något annat ställe.
Jaja, så kommer det vara ett tag.
Jag var och lyssnade på Kay Pollack för en vecka sedan ungefär och jag lovar det gav mig mycket. Han är en person som jag gillar och väl värd sina pengar att lyssna på en kväll. Får en massa ahaupplevelser och inser att man lägger energi på en massa onödiga saker.
Nog för idag, kramis på er.

2 kommentarer:

 1. Denna eländiga rygg, hoppas att du snart får ordning på den.

  Under julledigheten ska jag se om jag inte ska läsa Kay Pollaks bok att välja glädje. Tror att den kan ge mig en del, får se om jag inte kan få möjligheten att lyssna på honom oxå någon dag.
  kraaaaam Annika

  SvaraRadera
 2. Usch va jobbigt med din rygg. Hoppas du snart blir bra igen.
  Jo det blir nog jul fortare än man tror. Fast kul är det :-)

  kram hostig am

  SvaraRadera