04 augusti 2008

Måndag och ny vecka......

....... och nya tag.

Pappa har äntligen kommit hem från sjukhuset och skall nu efterbehandlas på Vårdcentralen, så skönt. Men nu gäller det att pappa min tar det lugnt, och det mina vänner är inte det lättaste, för min pappa gillar frihet, och då menar jag att göra precis det han vill när han vill och inga restriktioner. Hmmm............... är det där jag har fått det ifrån, jag är ju precis likadan. :-) Men det är skönt att det går åt rätt håll.

Tack gulle ni för alla positiva tankar och gulliga mail om min gullepappa.

Ja idag har vi ett riktigt sommarväder, regn regn regn, fast idag rä det inte så mycket eftersom vi har haft en kanonsommar med mycket värme.
Gubben min och mina två yngsta barn åkte till High Chaparall igår, och lillgossen ringde om än det ena och än det andra som var så kuligt. Han hade haft en toppendag, flickan min tyckte mest om hästarna och så blev hon skiträdd vid tågrånet då hon blev upptryckt mot en vägg med en pickadol vid huvet, där de fråga efter guldskatten. Jojo, de hade haft en skitkul dag där och sedan sover de över i en av deras campingstugor, så idag får jag hem 2 små cowboys och en trött gubbe, tur han har 3 veckor kvar på sin semester.

Nu går vi i familjen och väntar på lilla Renate, hennes säng är bäddad och garderoben är fylld med kläder så hon skall kunna upptäcka en massa saker på denna sida Sverige utan att bli smutsig. Vi har ju en del skitiga djur som är dax att umgås med. Skall bli kuligt att ha henne här, hon skall ha ett par kalas här med en massa kompisar som väntar på henne, det skall bli kul att ordna sen skall hon ju med till butiken och lära sig lite om stämpling och kortmakeri. Hon måste ju stämpla nåt till sin mamma förstås.

Ha en bra dag vänner, njut av regnet!

9 kommentarer:

 1. Ja jag håller tummar och tår att pappsen ska kunna ta det lite lugnare nu då!!!!!

  Är det inte typiskt... lagom till jag började min semester ( den andra denna sommaren) så blir det REGN!!?? Fast det är väl ok ändå efter alla fina dagar vi har haft men på onsdag då sambon fyller vill jag ha SOL!!!!

  HighChaparal har tjejerna aldrig varit till. Jag var där två ggr som liten och jag tyckte det var så skoj. Tror jag det att dottern blev rädd då de tryckte upp henne mot väggen så där. HUA!!!!!!

  Renate kommer att få det sååå bra hos er. :)

  Stoooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Men va läskigt, tror inte jag vågar åka till hgh chaparal nu, sist jag var inne på spökslottet på liseberg så var de ute efter mig :) Superfint kort, blir så glad när man ser dina kort.

  Hoppas din pappa klarar av att lugna sig lite, jag har lite av samma problem med min far oxå.
  Svårt att lära gamla hundar att sitta. kram maria

  SvaraRadera
 3. Regnet öser ner här med!:(
  men men, jag sitter skyddad inne på mitt kontor...
  Kottarna däremot är på Öland...

  Skönt att din pappa mår bättre,
  tänkt så på hnm och er!

  massvis med kramar!

  SvaraRadera
 4. Det är inte lätt att lära sig ta det lugnt, men jag hoppas att din far gör det nu.

  Regnet är ledsamt tycker jag, vill ha härliga dagar nu sista veckan på min semester.

  Kortet är ljuvligt, du är så duktig!!!
  kram Annika

  SvaraRadera
 5. Ä-l-s-k-a-r kortet ! Kramis.

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Tack för ditt besök. Glad blir jag. c",) Jadu, det är tur att man har tak över huvudet när sådant väder sätter in. Lite mysigt kan det ju vara om det vara 1 dag eller så. Nu vill jag ha sol och värme igen.
  Ska in till Papermaze och kolla om du har chokladstämplar mm. Tror du jag blir sugen eller? :o))
  Må så gott.
  Kram, Anita

  SvaraRadera
 7. Tack söta för grattishälsningen till min gamla gubbe. ;)
  I dag känner jag mig helt slut men det har jag nog rätt att få göra efter dagen i går. ;)

  Stoooor kram
  M I N D I pindi

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas din kan pappa kan ta det lugnt och att han blir ordentligt bra nu. Det är alltid oroligt när någon anhörig är sjuk. Det är nästan bättre att vara sjuk själv.

  Vilka härliga kort du gjort,
  kramar från mormor s

  SvaraRadera
 9. Är hon hemskt busig??? Får ni sova på mornar? Äter hon er ur huset? Svarar hon artigt? Är hon snäll mot djuren? Är hon snäll mot syskonen? ;)

  Ja, nu var det ju länge sedan jag träffade henne och mycket kan ha hänt med henne på vägen till dig det är ju många som ska fostra henne du vet. ;)

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera