19 juni 2008

Strax midsommarafton!

I denna ljuva sommartid, så har jag varit med i Mindis Midsommarswap, en skojig sak det där med att swappa. Och i Mindis swappar är det alltid så gulliga kvinnor med som alltid gör sitt yttersta för att det skall bli bra.

Denna gång blev jag överaskad av Marie, en kvinna som fattat vad jag gillar.

En sak för ögat, en sak för gommen och en sak för mitt största intresse. Så det blev en spray med glitter för kroppen, mörk choklad för gommen och en sommarkokbok för mitt stora intresse är ju matlagning. Jag samlar på kokböcker och denna hade jag inte, tack min gulliga midsommarvän.

Idag skall jag ligga i hamocken, hade jag tänkt ................. men det regnar så det kanske inte är så bra. Äsch jag tar soffan istället, fast först skall jag ut och handla mat, suck!

Detta evinnerliga handlande, en dyr sak nu för tiden med, och inte mycket nytt under solen finns det heller, samt alla dessa trista och tråkiga tanter som skall komma först och ha all space i gångarna. Jag hoppas verkligen inte jag blir så grinig när jag blir äldre. Nä tacka vet jag när vi kunde shoppa från Willys på datorn och gubben hämtade upp kassarna färdigpackade på hemvägen. Det var shoppa det! :-)

Nä nu skall jag ta hundarna, sen tvätten, shoppa, städa, spela med barnen, göra en tävling för PaperMaze, göra små förpackningar med tickets till PaperMaze ....... äsch, det sätter jag barnen på.

Ja sen är det midsommar, kram och ha det så gott och lova mig, NJUT! Tänk på att sommaren är kort, och idag verkar det som att det mesta regnar bort.

Sista kortet ett nytt badtantkort som jag gjort, hittade stämpeln i en shop i USA och resten av (förutom silvertaggen) materialet är från PaperMaze.

8 kommentarer:

 1. Härliga kort som vanligt.

  Härligt och gott midsommarpaket har du också fått.

  Trevlig midsommar till dig och familjen och kramar till alla som vill ha.

  SvaraRadera
 2. Synd att vädret satte käppar i hjulet för hammocken, för det lät snäppet mysigare än soffan. Ha det riktigt bra och njut av midsommaren!
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Glad midsommar på dig Netha och ha det så gott. Ska handla också, men tar det imorrn bestämde jag mig för när jag såg köerna idag...

  SvaraRadera
 4. Trevlig midsommar och du har verkligen fått en härlig midsommarpresent..Choklad är aldrig fel ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka mysiga grejor Maria hittade på. :) Hon kan hon!!!!

  Glad midsommar!!!!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 6. God Morgon!

  Va roligt att du hittade till min blogg och skrev några goa rader! Kul att du vill vara med och tävla om mina ihop-knåpade vinster, skoj!

  Nu får du hålla tummarna tills imorgon :)

  Jamenvisst hittade jag superfina bestick på loppisen, såå nöjd!

  Glad Midsommar!

  SvaraRadera
 7. Kul att du kom på besök.
  Önskar dig också en RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR !!

  Kramis

  SvaraRadera
 8. Trevlig midsommar! Mums vad god choklad!

  Blev glad av att läsa din kommentar om friskolan! Vad heter er friskola? Har dom ngn hemsida?
  Vi är just nu i all förberedande fas och letar info om allt möjligt.
  Vi har inte fått besked från Skolverket än om beviljande men det finns ju ingen skola i kommunen än som är friskola så ja...prognosen ser fin ut!

  KRam

  SvaraRadera