08 maj 2008

Tjooohoooo!

Jag har gjort ett kort, det ni!
En annan har ju haft torka som bara den under en lång period. Ibland blir verkligen perioderna långa utan att man presterar ett dugg, mer än att titta på sina grejor och tycka att det man har är trist.

Men nu kom ju nya stämplar och vingar in på PaperMaze så då blev jag sugen.

I morgon slår vi upp portarna på vår nya shopp, så nu är det snart dax för lite shopping vänner och bekanta och er andra. :-) Vi har nu kört några dagar med testkörning och släppt på några vana shoppare och det har funkat efter en del trixande osv.osv. De har upptäckt fel som inte vi sett osv.osv. det har verkligen varit bra att ni har hjälpt oss, tack snälla!

Många saker väntar vi på, fler leveranser har blivit försenade i USA, men det kommer, det kommer.

Kolla i PaperMaze blogg och se våra två testpiloters, Jennie och Annikas alster, efter det paket de fick, helt enormt vad mycket man kan göra av så lite. Annikas sista alster kommer under dagen.

Frodi mår bra och är en underbar sött litet hingsföl, hans mamma Framtid vallar omkring honom, eller så skuttar han själv hela tiden. Framtid kommer bli så smal efter lilla Frodis framfart.

Ha en bra dag.

3 kommentarer:

 1. Är inte på inspirationsspan och tittar in hos dig för att se vad du har hittat på sedan sist. Det känns som länge sedan jag vart på ”span” men ibland så räcker inte tiden tid. Märker att jag scrappar som en kråka om jag inte är ute och hämtar inspiration från andra. Ha en skön torsdag.

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt kort du gjort!!! Ser fram emot att få kika in i er nya affär i morgon ;o)

  Kram Ewonne

  SvaraRadera
 3. Så underbart kort kära vännen!!
  Hjärtevärmande.
  Du är fantastisk:)

  ...och Frodi är bara sååå söt!!

  Massvis med kramar, och så ngr till!:)

  SvaraRadera