28 april 2008

Idag är det dagen efter!


Ja inte så precis som det låter, men lite avslagen är man efter allt kalasande och trevligheter som jag har haft i helgen.

Jag har fått en massa fina presenter med, Gina tricot linnen, kamerastativ, en kamera, Canon digital Ixus 75 med väska och 2 gb minne den har härligt stor display, Cd-skivor, hästtäcke och en massa annat, men jag fick en liten grej av min minsta.

Han hade köpt den för den var fin. :-)

Jag älskar den, jag har ingen aning om vart jag skall ha den, men den är så tokig och felplacerad hos mig, så jag tycker den är riktigt skitsöt!

6 kommentarer:

 1. Stort grattis i efterskott Netha! Lät som härliga presenter, den sista var ju supergullig! Visst är det lite deppigt med alla saker som man vill men inte riktigt orkar göra. Man väntar och väntar på vår och sen när allt kommer blir man lätt trött... men man får ta lite i taget och prioritera även om det inte är lätt alla gånger. Ibland är jag själv superbra på det, ibland rent usel.

  SvaraRadera
 2. Ja det var en härlig present :-D FÖrstår att du blev varm i hjärtat - det blev i alla fall jag när jag läste ditt inlägg.

  Kram L8

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott, Netha!!

  Vilken godbit du fick ;)

  Varma kramar
  Flisan.

  SvaraRadera
 4. Tittar in för att se hur du har det och samtidigt önska en go helg!

  Kramis!

  SvaraRadera
 5. *fniss* vad SÖT present!

  Spännade med nya projektet!

  Ha en fin söndag!

  Kramis

  SvaraRadera