18 januari 2008

Swisch, så vart det 8 dagar senare"

Jösses vad tiden gått fort, jag har inte hunnit med minsann.

Jag håller på med hästarna hela veckan för tösabiten min har varit sjuk så då får jag hela ansvaret och det tar tid faktiskt. Sen har det varit storröjning i stallet så jag har varit där x-tra mycket det senaste.

Gubben har varit borta hela veckan, så det skall bli mysigt ikväll när han kommer hem. Fast imorgon bitti åker jag till Varberg för ett härligt dygn med min stora dotter för en planerarhelg i stora mått. Nu tutar vi och kör, och jag återkommer med vad. ;-)

Pysslat? Nä inte ett dugg, jag har haft för mycket i min hjärna denna vecka så det har inte blivit nåt gjort. Jo förresten jag har gjort 2 test kort, då jag skulle göra små högar med 5 stycken saker på varandra och det var inte lätt vill jag lova. Men till slut gick det.

Det har regnat och det har regnat hela veckan lång, och nu till kvällen/natten lovar de mer regn och dessutom stormvarnar de. Suck, tar detta aldrig slut, snart undrar jag faktiskt om man inte skall bygga sig en liten ark.

Jag har i varje fall köpt höga gröna härliga stövlar, så jag kan gå med lera till anklarna utan att det gör något, fast det tycker hästarna är bra för de vill gå på kanterna, där det inte är lika lerigt, och så tycker de att jag skall gå i mitten i leran. ;-) Vi dock en i familjen som njuter av alla vattenpölar och överfyllda diken och ängar, han blir som en fullständigt yr höna av allt gott vatten och det är våran Bosse, han är ett vattendjur. Vetrinären kallar honom en ADHD hund, en hund som behöver fasta regelbundna regler, lugn och vanor, fniss, han har då inte kommit till rätt familj för här är det inte mycket lugn och ro, regler jo och vanor, ja oftast. Kanske skulle vi köpt en .........................guldfisk i stället. :-) De gillar ju med vatten, så den skulle trivas här hos mig, fast jag undrar om de gillar lera. :-)

Nu skall jag gå och städa färdigt för snart kommer gubben min, sen måste jag gå och packa så allt är färdigt för imorgon.

Fast först skall jag bara säga tack till Eliza, Annika och Cina för er gulliga snälla och rara award som jag fick av er. Tack gulle-er, ni är verkligen bäst och ni skall veta att jag verkligen gillar era bloggsidor med. Tack.

Må gott tjejer, sen skall jag nog ta mig i kragen att skriva lite mer här inne, vi hörs på söndag.


kramis

6 kommentarer:

 1. Ha en skön helg med massor av planerande men oxå en del relaxande!

  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jupp snö har vi äntligen fått, så härligt så men regn har vi också haft, hur galet som helst!
  Men jag är avis på din sida jag, som snälla MINDI gjort, den är så himlars snygg! och dina alster, wow, säger jag bara, så skoj med kreativa människor som är så duktiga!

  Nehepp, nu ska man surfa runt lite sen ta en liten vilodag...ha det gott!!!

  SvaraRadera
 3. Åh, herre min je, vad mycket vackert här fanns att tita på :)

  SvaraRadera
 4. Så mycket fina kort du gjort sedan sist jag var inne och tittade ♥
  Du är bara sååå duktig :o)

  Kram Ewonne

  SvaraRadera
 5. Hejsan vännen!
  Kikar in och säger hej och önskar dig en fin dag idag.
  Du är sååå otroligt duktig att jag blir alldeles till mig när jag ser allt fint du har knåpat ihop:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 6. Go eftermiddag vännen!
  Vilken enormt snygg blogg du har fått av vår goa mindi! HÄRLIGA färger och super duper vackra kort! Av era skapelser blir man verkligen GLAD!

  Hoppas du inte har blåst bort i allt stormande. Jag har kikat på nyheterna och tänkt på er mina vänner mitt i eländet.

  STOR KRAM

  SvaraRadera