20 januari 2008

Söndagen lider mot sitt slut!

Jaha så har söndagen gått förbi med.

I helgen skulle jag och storflickan min åka till Varberg för vi skulle brainstorma inför en utmaning vi står inför.

Vi kom till Varberg, shoppade lite, gick till hotellet och så käkade vi lite ost och han prata i några timmar, sen började dottern må lite illa. Då sa vi att vi skulle upp och äta i resturangen för vi var hungriga och vi kunde inte bara sätta i oss fet ost, så vi gich upp och jag åt både lax potatis och sallad, dotter knapra på ett par morotsstavar.

Helt plötsligt säger hon att hon måste till rummet, vi gick dit och hon började kräkas.

På morgonen idag så ringde hon hem för hon behövde skjuts hem, men då låg maken hennes i kräkningar samt storflickan, suck. Då ringer jag hem, och gubben min är lite uppskakad, då har våra 2 minsta med börjat att kräkas, både här och där och han fick gå efter och tvätta och torka.

Jojo, så kan det gå när man skall göra något extra.

Men som tur var hade jag köpt garn för första gången på 17 år så jag började sticka, händerna funkar inte riktigt som de skall men jag klarade det till och från, så jag stickade upp båda nystanen jag köpt när jag satt på sängen och titta på trist TV emedan dottern låg i frossa bredvid.

Men nu är vi hemma, dottern tar hand om sig och de sina och jag smet till hästarna och tog hand om dem, för gubben hade ju redan tagit hand om barnen. :-) Skönt med frisk luft i hagen och skitlukt i stall men nu går jag och hoppas att jag skall klara mig denna gång.

Håll nu tummarna för mig.

Idag visar jag en st, av en serie på 9 st, ATC jag gjort med Cherry pie stämplar och dessa skulle vara i Vitt/svart och rött.

kramis

3 kommentarer:

 1. Spysjuka är vidrigare än vidrigast!
  Krya på er kvickt nu, så ni slipper eländet.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen trist när man drabbas av magsjuka, men ännu tråkigare är det ju förstås när man är iväg på en brainstorm och mys helg. Håller verkligen tummarna för att du ska klara dig!

  Sticka tycker jag verkar så roligt, men jag har svårt att få det jämnt och snyggt. Funderar ändå på att prova för jag vill ha ett par handledvärmare som går ner över halva handflatan och med hål för tummen, eller allra helst en halv tumme oxå...

  Denna ATC var urläcker och jag kan tänka mig att de andra blir det oxå.
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vilken sabla otur :( Me hate kräksjukan, ja, jag har ännu i denna idag iofs INTE stött på ngn som sagt att dom älskar att få masjuka *S*

  Hoppas att det har lugnat ner sig och att alla mår bra nu!

  Kramisar
  Flisan.

  SvaraRadera