09 december 2007

Swish - så blev det söndag kväll....

......och inte hälften av grejorna vi skulle gjort blev gjort.

Värken är nu jobbig så jag hoppas på en vändning snart, suck, men när det är mycket så kommer ju värken så det är väl bara att vänja mig, men jag har problem med det. Jag vill inte acceptera att det gör ont, så jag fortsätter längre och längre, varpå värken tilltar och så tar jag i ännu mer och till slut så orkar jag knappt gå. Och inser då att jag är faktiskt rätt knorkad som inte slutade flera timmar innan, men sån är jag.

KNORKAD, är ordet sa Bull.

Men jag har fått bakat bullar i varje fall och snart skall jag tvinga mig ut i köket och baka kolasnittar, så har jag gjort lite vettigt i helgen.


Annars........................ja inget speciellt, livet går just nu i turbofart, med många måsten och stressen börjar väl krypa på en, men jag vägrar att ta i den med tång, jag skall INTE bli stressad i år, så det så.

Paket 8 var en virkad handduk samt 2 grytlappar och vet ni vad, jo grytlappar behövde jag, de jag har är så himla slitna och fula och de går inte att få rena. Så jag blev så glad, samt en handduk i virkat har jag bara sett hemma hos en gammal tant en gång och har faktiskt velat ha en egen jag med. Det är så fint att lägga över disken som står på tork, Så tomten, detta paket vart jag jätteglad för.

Paket 9, där var det en supersöt ängel i vitt och silver, den skall stå i hallen jämte den stora ljuslyktan, där blir den jättefin.

Min tomte är så snäll och go, jag har en tanke om vem det kan vara, men jag är fortvarande inte säker så jag tänker inte avslöja vem jag tror det är.

Kortet idag gjorde jag häromdagen när jag lämnade över de 100 julkorten till kvinnan som beställt dem, jag var allvarligt trött på julkort, så nu gjorde jag ett sommarkort.

Kramis på er.

7 kommentarer:

 1. Hej! Vad jobbigt med värk :( Hoppas det vänder snart. MEn FINA paket får du :) Kram / Maria

  SvaraRadera
 2. Sicken söt liten ängel!
  Hoppas värken försvinner fort fort!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ta det nu lite lagom så att du piggar på dig igen :-)
  Jag förstår att det var läge för sommartema efter 100 handgjorda julkort!
  Kram //Anna

  SvaraRadera
 4. Först måste jag bara säga: Vilket urskönt kort!!! *ler stort*

  Jobbigt med värk... Kram.

  Vad kul det verkar med den däringa julklappsblogswappen *S*

  Kramar
  Flisan.

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att det känns bättre snart med värken. Vet ju exakt vad du pratar om och vi är visst ganska så lika du och jag. Nä, jag tänker jädrar anåda inte ha ont!tänker man och fortsätter för fulla muggar.Men..det får man ju liksom ändå..*ler skevt*
  Nu är klockan så sent att jag önskar dig Godnatt och sussa så gott.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 6. *tittar strängt*Hörru - inte så smart att gå på så när du redan har så ont!!! Nu måste du vara snäll mot dig själv netha - ingen annan är det!!

  NU vill jag veta vem som är din tomte! För jag skulle gärna vilja ha beskrivningen till den virkade handduken. Sån vill jag virka till mitt kök juuu!
  SKÖT om dig nu kära du!
  *KRAM*

  SvaraRadera
 7. Hej igen
  Vilka underbart fina kort du gör. Sommarkortet var härligt och julkorten också. Du måste ha mycket fantasi för att kunna göra så fint.

  SvaraRadera