05 december 2007

Poff....................så var onsdagen borta!

Jag fattar inte vart dagen tog vägen, jag körde nog ifrån den.

Dagen börja klockan 8 med att jag körde de 3 minsta till skolan, sen körde vi och levererade hela leveransen med 100 julkort äntligen, sen kördes gubben till jobbet mitt i centrala Göteborg.

Jaha, där stod jag med en bil för första gången i storstan, med nytt körkort osv.osv. Ja, in i bilen och börjar köra, nervös, jag det är jag, men jag skall.

Så jag körde och körde och så poff var jag i Mölndal, där skulle jag ju köpa Faktas goda fetaost, så där blev det stopp.

Sen till Kållered och där gick jag in på Rusta och vet ni vad jag hittade, jo röda plastsäckar med vita prickar, en hel rulle, ursöta. Så det blev en rulle, en säck till stallet och 2 till julafton. :-)

Sen vidare till Lindome, där jag gick in på Lantmännen för att köpa mineraler till hästarna. Sen blev det Kungsbacka igen, men där åkte jag bara igenom hem till Onsala.

Drog i mig en macka, upp till stallet och lunchade alla hästar samt mockade, hem igen på med andra kläder ut till bilen, hämtade sönerna i skolan och körde sen till Kungsbacka igen.

Barnen fick shoppa lkite julklappar, sen till huddoktorn, storjpojken hade fått ett väldigt eksem över bröst och händer, så en massa salvor och sedan pencillin för infektionen däri. Tillbaka till shopping, sen hem för att byta om till stallkläder igen. Upp till stallet och mockade färdigt, förberedde mellanmål samt middag till hästarna, tog in dem från hagen, hem igen. Kvällsmat till barnen, sen skulle jag lägga lillebror och jag tuppa.

2 timmar senare är nu, gubben har varit på julbord och ringde alldeles nyss från station och var lite glad, men han är på ingång. Där var det nog inte bara mat som slunkit ner. ;-)

-"Schstumpan, va Du e go", jojo när det kommer, då vet man vart klockan är slagen, i säng med han. :-)

Nu skall jag snart gå och sova igen, sicken dag, den gick i turbo.

Sen nu för en stund sedan visade det sig att vi vann, vi vann hela stämpelstafetten, kan ni fatta, helt fantastiskt lag jag varit i, så kul.

Så sicken dag.

6 kommentarer:

 1. Ën innehållsrik och ganska så mysig dag tror jag ändå.
  :)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 2. Oj vilken dag!! Blir ju trött bara att läsa om den *ler*!

  Ja Grattis till oss, det gjorde vi bra ;o)

  kram Ewonne

  SvaraRadera
 3. MEN GRATTIS!! Kul att du vann! Såna dagar brikar jag med ha,,,lite bättre nu när manenn är pappaledig. FAsar för den dag han börjat jobba igen (31/1). Ha en bra eftermiddag! Kram / MARIA

  SvaraRadera
 4. Hej Netha
  Roligt att du tittat på min blogg.
  Jag har kollat på din och det har jag gjort många gånger. Du gör så jättefina och roliga kort så jag blir riktigt avundsjuk. Jag kan inte rita, måla eller klistra. Det är jag oduglig på. Klister kan jag inte använda för då blir det klister överallt utom där det skall vara. Inte har jag tålamod heller med sådana grejor.
  Jag kommer igen fler gånger och tittar hos dig. Ha det så bra du kan ha.

  SvaraRadera
 5. Oj, vilken dag!
  Fast det är kul att ha att göra oxå. jag önskar att vi bodde närmre så jag kunde å klappa på dina pållar.

  SvaraRadera
 6. Var inne på tim holts blogg och kikade på kommentarer och hamnade här. *s* Jättefina alster du gör
  Hälsningar
  Helena

  SvaraRadera