29 november 2007

Back in buisness!

Japp, återkommen till de levande igen, så skönt.

Men jösses, jag har en man, och den mannen är sjuk så han är ingen man längre, utan någon ynkligt litet barn som tassar omkring och vill att alla skall tycka synd om honom. Han har visserligen väldigt dålig i magen, dock spyr han inte, men man kan ju bli dålig för det, och det blev han. :-) Han vill helst att jag sitter vid sängkanten och håller handen och stryker honom över pannan.


Idag fick jag mina 24 paket i min adventskalender, från en tomte någonstans i Sverige, och jag lovar, jag är så nyfiken, barna är lika nyfikna de med. Tänk, snart är det den 1:a och då får jag öppna mina paket, så skojigt. :-) Jag skall fota imorgon så skall ni få se kort på hela baletten som jag lade i en stor härlig julekorg.
Stämpelstafetten är nästan över, jag ha lämnat in mitt sista bidra och det var "less i more" och den utmaningen passar ju mig som inte gillar att dekorera alla mina kort med snören, band och en massa andra saker, för det kan jag inte göra på ett snyggt sätt. Jag tror jag får be min dotter Paula att ge mig en kurs för hon är duktig på dekoration vill jag lova.
Ja, nu skall jag betala räkningar och sedan lägga min minsta lilla gosse som fortvarande inte har kräks, så jag väntar på att han skall börja snart. Men man vet ju inte, han kan ju ha klarat sig.
Ha en bra kväll.

3 kommentarer:

 1. Stackars er som är sjuka! Det är ju verkligen botten.
  Spionerar runt och kollar hur det är på paketfronten. Får återkomma imorgon.
  Kram och krya på er
  //Anna

  SvaraRadera
 2. Sjukstuga är aldrig roligt! :-(

  Vad skoj att dina paket också kommit. Många som fått sina nu verkar det som. Även jag. Väntar med spänning på att få börja öppna!

  kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej! Hoppas ni mår bättre nu. I morn får vi öppna paket. Kram Maria

  SvaraRadera