09 juli 2007

Halleluja, äntligen!

Så kom då blåsten, och huvva vad det blåste och regnade först. Men efter ett tag tog vinden i så regnet blåste bort, så klockan 19.40 igårkväll så kom solen fram i fem minuter, men de ni. Då stannande man upp, satte huvudet mot solen och blundade och njöt.

Efter fem minuter var det borta, men tänk, vi fick fem minuter av kvällsolen, det ni. ;-)

Men jag klagar inte för nu har det varit uppehåll i snart ett dygn, jag gillar det. Det är OK, med blåst och molnigt bara det inte är så blött hela tiden.

Men det mest fantastiska är ju att jag under ett flertal dagar bara skrivit om vädret. :-) Är man fixerad eller är man fixerad. :-)

Men detta innebär väl att man inte gillar regn kanske, fast det gör jag ibland, men inte hela tiden.

Idag börjar gubbens semester, 6 sköna veckor skall vi spendera hemmavid, bara lite få dagsutflykter. Oh, jag älskar dessa semestrar där vi inte gör nåt, vet inte jag gillar det, speciellt nu när min lilla hjärna återhämtar sig från sitt brända stadium.

Mitt första kort är till en pysselvän på 4th of july, och det andra är ett kort ur mina röda kort, som jag bara älskar att joba i. Rött är en härlig färg som ger mycket värme tycker jag, jag älskar att jobba i den färgen.

3 kommentarer:

 1. I´m back!!!

  Härligt att det äntligen slutat regna på dig men tänk hur vädret fått igång din kreativitet.

  Hoppas att du får en skön semester.

  KRam L8

  SvaraRadera
 2. har du kollat i min blogg hur det gått för ditt 4 Juli kort
  kan säga att det gick väldigt bra för du tog hem storslam
  GRATTIS

  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 3. Visst är det så att vädret spelar en stor roll så här i sommartid (visserligen resten av året oxå). Själv har jag ett önskemål inför semestern och det är att slippa regnet.

  Dina kort är såå himla läckra!
  kram Annika

  SvaraRadera