14 juli 2007

2:a dagen!

Ja idag efter att ha trappat ner under veckan så är jag nu på 2:a dagen på min dryckesfasta, jag skall dricka i 4 dagar till och sen kommer upptrappningsveckan igen.

Jag har ju fastat förrut och mått så bra på 3:e-4:e dagen så jag tycker att detta är värt det, i varje fall innan jag börjar, då kan jag verkligen längta efter det.

Men nu när jag sitter här och börjat på min andra dag så undrar jag vad det är jag håller på med, kan inte förstå att jag gett mig in på detta. Trött i benen, huvudvärk i över en vecka, lite yrsel, sitter i trans flera gånger per dag, hallucinerar recept av godsaker, drömmer om kex med ost, illamående av allt vatten jag skall dricka.

Men ändå så vet jag, och hoppas verkligen det blir så denna gång med, att jag skall vakna upp om ett par dagar och känna att jag klarar av detta och kan inte förstå varför jag gör detta oftare. Detta är den mest perfekta saken att göra om man känner att man måste börja ett hälsosammare liv, och det måste jag.

Men idag är jag inget för min familj, utan jag lever i mig själv, ev under täcket eller så målande på kontoret, barnen och djuren får gubben min sköta.
Men jag återkommer på ett mycket bättre humör.

10 kommentarer:

 1. Hoppas ditt goda humör kommer åter imorgon.
  Och du får det resultat du vill med fastan
  :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tycker du är duktig. Själv skulle jag aldrig klara av att fasta.
  Dricker för lite och äter för mycket... *s*

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är!!!!!!

  Kramis
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. Hejja! Du klarar det!
  Göm dig under täcket ett tag ;o))
  Nu åker vi till andra sidan av Sverige och ser om dom har bättre tur med vädret där än vad vi har på vår sida av Sverige!
  Ha det så gott!!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Helimpad!
  Du är stark du!:)

  Själv vet jag att jag borde göra ngt åt saken nu men nej, ursäkterna är för många, suck.

  Massvis av kramar duktiga du:)

  SvaraRadera
 6. Åå, blir impad av människor som fixar att fasta. Har försökt men fixar itne ens nedtrappningen ;o)
  Kramarkramar

  SvaraRadera
 7. Lycka till med fastandet, skulle man själv göra :-)

  Önskar dig en skön sommar!
  Kram Cia

  SvaraRadera
 8. Åh du är strong som gör detta, jag har testat men det var ju rena rama terrorn!! Må gott och lycka till med resten av tiden.

  SvaraRadera
 9. Fasta, å jag är IMPONERAD! Du är verkligen så målmedveten och det kommer gå galant för dej!

  Super SNYGG är din nya layout som vår vän har lekt fram, hon ÄR helt otroligt duktig! Och du med som gjort alla snygga kort som hon använt.

  Min blogg fick "gå i graven" efter funderande på semestern. Först låste jag den, men ångrade mej och kände att nej, jag har gjort mitt med den, iallafall som det känns nu. Men länka isället till http://www.cloudberrie.com för man vet aldrig vad jag hittar på ;)

  KRAM från Eva

  SvaraRadera