11 juni 2007

Ny vecka - nya krafter!

Varm varmare varmast är det nu, och jag måste tillstå, jag gillar inte denna värmen. Man orkar inget, man blir slö, sover dåligt går ej att njuta.

Vart har den goa sommaren tagit vägen med ca 23 grader, lite vind och njutbart. Dock är ju baden redan goa i havet och det redan före midsommar, jojo, till augusti får vi bada i medelhavsvärme.

Men jag får motion, jag måste upp till hästen varje dag och ta in honom emellan 11 och 16, för i bantarhagen han står nu så finns det ingen skugga förräns då. Men jag behöver motion så inte skadar det mig, men nog skulle jag vilja gå i mer humanare tempereturer.
Studenten är över och det blev en underbart lyckad dag, fint väder, många goa vänner, go mat och en icke stressad mamma, alltså jag. Studentskan var så nöjd med hela dagen och det gör ju mig som mamma glad med.

Tänk, jag kunde ha en massa folk på mat utan att stressa denna gång, några gånger var jag på väg, men tänkte att jag kan detta och så fick jag vänt dessa anfall. :-) Så jag är stolt över mig själv, tänk, jag är nog på rätt väg, lång väg kvar, men jag måste och skall lära mig att stressa ner mer.

Nu orkar jag inte sitta inne mer i värmen, skall ner i trädgården där det är skugga och sätta mig med ett stort glas isvatten.
Idag tar vi ett griskort med min favvisstämpel och Tackkorten jag gjort till alla som uppvaktade sonen på hans konfirmation häromsistens. Nu måste jag börja på lite studenttackkort med.
Vi hörs senare.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt med så lyckad studentfest utan känslan av stress som får övertaget!

  Härligt griskort och tack kort!
  Jag har precis gjort det enkelt för mig-valt tack-kort till två av mina barn, via en fotoshop på nätet...Hoppas de blir bra när de är färdiga.

  Precis som du så tycker jag attd et är lite för varmt just nu, men det är bara att härda ut väl :)

  Ha det så bra!

  Kram Marika

  SvaraRadera
 2. Så underbart vännen!!!

  Visst är det skönt när man börjar kunna känna att man kan ha saker och ting under kontroll utan för den sakens skull stressa ihjäl sig.


  Tänk hur det var för snart ett år sedan... denna värme och huvudstaden! Minns du? ;) Pust! Det var ju tur att man hade så trevligt sällskap så att man stod ut. :) Jag minns sista dagen då vi kom in till city och termometern visade 27 grader redan på förmiddagen.... pust. ;) Men visst ska vi väl fixa en liten tripp åt något håll i sommar också.

  Kram kram från en som är såååå avis på dig som bor så nära det stora underbara havet!!!

  SvaraRadera
 3. Så härligt att studenten blev lyckad! Och utan stress med! *bravo* Sitt under din "korkek" du och lukta på blommorna! Ha det gott och sköt om dig!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker som du att det är väl varmt nu.
  Idag är det dock lite svalare här.=)
  Skönt att studenten gick bra.
  Hur är det med Bosse bus då?
  Sköt om dig vännen!
  Kram*

  SvaraRadera
 5. Tack snällaste sötaste du för frökens gottepåse som kom i dag.
  Såååååå fin!!!!

  Stort tack vännen!

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Härligt att höra att du lyckades hålla stressen ifrån dig. Det skulle jag också behöva lära mig... För den behöver verkligen inte värken också ha! :-\

  Ha dte så gott nu när alla fester är över.

  SvaraRadera