14 juni 2007

13 år idag


Idag är det 13 år sedan jag fick min minsta lilla prinsessa, hon blir tonåring. Jojo, det skall bli spännande att följa denna lilla kicka genom tonåren, spännande.

Om ni undrar varför jag skriver så sällan och besöker era bloggar så sällan så vill jag bara tala om att jag hinner inte med ett smack just nu.

Det är sååå mycket och har varit såå mycket att all tid går åt till familj, tomt och djur, jag hinner varken maila, skriva eller pyssla.
Just nu känner jag ett oerhört sug efter att stämpla igen, det var ju så länge sen jag målade och stämplade, så snart så är nog ruschen över och lugnet kommer tillbaka till mig hoppas jag.

Idag tänkte jag visa ett par kort som jag gjorde efter en skiss från kort i fokus för ett tag sedan,kulig skiss minsann.

Fast först ett kort på födelsedagsbarnet och sist studentskan från i fredags, det första från skolgården och den andra i Cadillacen från -71 med röd skinnklädsel och den brumma gott.4 kommentarer:

 1. kikar bara runt, var ett tag sedan, hoppas allt är väl och önskar en skön helg...
  mvh Mia

  SvaraRadera
 2. förstår att det är fullt upp med student o födelsedagar...
  skickar dig en stor kram mitt i all stress

  *kraaaaaaaaaaam*
  jenny

  SvaraRadera
 3. Grattis till alla firarna - och wow sicken cool bil!!! Sån ville jag att Sonen också skulle åka - men nä inga amerikanska bilar i närheten av honom. Det är bara mamma som diggar sådana *flinar*
  Coola kort!!!
  *kramis*

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen en intensiv tid i ditt liv netha, med studentfest, födelsedagsfirande och annat.

  många kramar
  Annika

  SvaraRadera