11 maj 2007

Fredag eftermiddag!

Jaha, så vart det fredag och vart tog denna gräsänkevecka vägen, *pffffofff* borta!!!

Jaja, idag har jag lagat en del av maten som skall serveras efter kon-firmationen i kyrkan imorgon. Kan inte fatta att min första pojk blir 15 i år och konfimerar sig, vart tog min lille prins vägen?

Skall jag sedan berätta en hemlighet, jo vi har köpt 2 hästar, vi köpte Elks mamma med, men säg inget till någon. Jag längtar till jag kan gå upp till stallet och rykta hästarna för finns det en underbara grej att göra, en meditativ sak och göra. Att i lugn och ro bara borsta och prata om alla livets hemligheter och känna kontakt mellan djur och mig. Wow, jag älskar det.

Igår fick IDA ett föl i stallet, en sån söt liten Islandshingst som skall heta Hage. Oh, det är ett av de sötaste djuren som finns i bb-format. Det är så mysigt, så idag gick jag och gratulerade lilla Ida till det fina fölet, en sån stolt mamma och duktig.

Nä nu är pausen slut.

Så till slut skall jag visa en kort-beställning som en kvinna skall ha och som gillar blått, havet, svart katt, är lite rund med glasögon och som gillar praliner. Kort nummer 2 är till min son som då skall konfimera sig imorgon.

Ha en bra helg om jag inte hinner tillbaka.

Kramis

8 kommentarer:

 1. Hoppas det blir en bra helg med konfirmation och allt. Hemma hos oss verkar ingen konfirmera sig detta år (de gör de i 7:an) men förra året var det massor!
  Mysigt med hästarna. Jag förstår inte hur ni hinner med allt!

  SvaraRadera
 2. Mm, härligt med 2 hästar :) Vi går ju i väntans tider oxå. 16/6 blir hon äntligen våran!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Coolt kort till sonen! Barn växer verkligen som ogräs ;)

  SvaraRadera
 4. Så kul med en ytterligare häst netha! Konfirmation är på sätt och vis en förhandsvisning om att barnen håller på att bli vuxna, men i föräldrarnas ögon brukar de små prinsarna eller prinsessorna aldrig bli riktigt stora.

  Korten är jättehärliga, de är bara du på något vis!

  kram Annika

  SvaraRadera
 5. låter härligt med lite meditativt ryktande... ibland saknar jag verkligen hästlivet... men det kan ju komma tillbaka senare om inte annat. Nu är livet så fullt med så mkt annat.
  *stor fredagskram*
  jenny

  SvaraRadera
 6. Vilka otroligt vackra kort du gör.
  Jag vill åxå bli lika duktig.
  Visst är det avslappnande med djur.
  Vilda brukar åxa sova med nosen i min nacke,det är så mysigt.=)
  Jasså det blir två hästar,då har du det du gör.=)
  Ha en bra helg!
  *Kram*

  SvaraRadera
 7. Hel läckra kort!

  Å en till häst, spännade!!! Jag ser fram emot att få se massor med foton sedan när du har båda dina älsklingar på plats.

  Trevlig lördag!

  Stor KRAm från Eva

  SvaraRadera
 8. Underbara kort!! Man får alltid en kick av allt tjusigt i din blogg! Ha det gott och sköt om dig! Kramis!

  SvaraRadera