25 februari 2007

Varje söndag......

........infinner sig ett konstigt humör, lite deppigt faktiskt. För att helgen är slut, men varje söndag funderar jag på varför skall hela söndagen bli deppig för det. Men det är som bara vetskapen att veckan nu börjar om tar energi.

Denna helg har vi haft tomma blad i alme-nackan, det är skönt, lite rastlöst men nyttigt. Vi bestämde oss att inget göra på huset, vi skulle bara slappa, som man skulle gjort om man bodde i lägenhet. Sen inga sociala eskapader heller, så vi har haft det såååå lugnt. Jag gillar det mycket men gubben min blir raslös och vet inte åt vilket håll han skall titta. Nyttigt minsann.

Så nu skall jag lämna datorn jag med och inget göra. :-)

Ha en bra söndag.

Alstret idag är ett labelkort, man målar och stämplar på etiketten och sedan skall man ju försöka få över etiketterna på kortet och gärna behålla avståndet. Det blev lite ojämnt men lite roligt att pröva lite nya grejor.

13 kommentarer:

 1. Ungefär som kvällen innan man börjar jobba efter den långa härliga semestern... då är det ÅNGEST! ;) Jag håller nog med om att man kan känna lite så även på söndagar. Helgen går ju så fort... och man vill att den ska vara minst dubbelt så lång. Buhu!

  Jätte häftigt kort... och goa gubben är med ser jag. :))

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. I know the feeling... sådär som det var i skolan när man hade pluggångest, typ som nu ibland när man kan ha jobbångest och söndagen trasar sönder istället för att vara Här och Nu. Dumt!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken rolig idé på kortet. Ska försöka testa någon gång. Håller med dig ang. söndagar. Dom är lite sorgliga =(. Tacka vet jag fredagar, då har man hela helgen framför sig =).

  Kram
  Paula

  SvaraRadera
 4. Ja den bilden vill jag absolut se. :) Jag gjorde en bild på oss alla som apor och vi skrattar så vi typ dör var gång vi ser den... den bilden sitter på kylskåpet nu. :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilket fränt kort! Du lyckades bra med avstånden på etiketterna! Mitt kort med sån teknik skulle nog mer likna lutande torent i Pisa eller så. :-) Jag har uppdaterat bloggen, men inte med pyssel. Ska se om jag lyckas få till nåt foto på pysslet imorgon. Ha det gott och sköt om dig! Kramis!

  SvaraRadera
 6. hihihi jag som går hemma har lite tvärtomkänsla... jag tycker det är ofta rätt skönt när måndagen kommer och det är tillbaka till rutinerna. Men det blir väl andra bullar v 14 när jag skall tillbaka till förlossningen och Filippa blir större :-)

  *stoooor kram*
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det med en gnutta sorg man lägger sig på söndag och vill helst förlänga ledigheten någon dag till.

  Läckert kort!!! Du utvecklar dej hela tiden och jag är så imponerad. Själv har jag helt slutat med pysslandet, all inspiration är bortblåst och jag gör som du sa en gång, stuntar i att jäkta på mej själv och låter skapandet ligga nere till lusten eventuellt återvänder.

  Du vännen, tror du jag skulle kunna få beställa ett kort av dej? men bara OM du känner lust och inspiration. Maila mej isåfall så får du lite info.

  Sköt om dej kära du och ha en fortsatt fin vecka!

  Stor kram från Eva

  SvaraRadera
 8. Kikar in för att se hur du har det. :)

  Vet du, jag tycker absoooolut att ni ska skaffa en liten kisse. De är alldeles underbara. Jag vill så gärna ha en till... men sambon tycker det räcker med våra tre. Inte gör det det inte??? ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 9. DATTEN ! Kära netha nu har du blivit utmanad i min blogg :)

  SvaraRadera
 10. Jag vet precis hur det känns. Söndagar är konstiga på det sättet. Jag känner att jag borde njuta sista helgdagen men i stället blir det som du säger - jag blir lite smådeppig.

  Fast nu när jag är mammaledig så är ju alla dagar lika så nu slipper jag söndagsångesten - i alla fall än så länge :-)

  KRAM
  L8

  SvaraRadera
 11. Tjolahoppsansa! Du är tagen... Kika in i min blogg så får du se!
  www.elwan.blogg.se

  SvaraRadera
 12. Kikar in. :)

  Min dator är paj så jag sitter vid den gamla och där kan jag inte ens uppdatera bloggen. Buhu!

  Men jag hoppas att allt är bra med dig i alla fall?

  Kram kram

  SvaraRadera
 13. Du har blivit "tagen" :-)
  Läs mer i min blogg!

  Kram Cia

  SvaraRadera