12 oktober 2006

Äntligen!

Säger, Hej

Återigen här och skall försöka skriva och visa lite alster, men alster blir det nog lite torrt med, för lusten har verkligen sinat, men den kommer nog tillbaka snart.

Idag så kommer 125 kg hundmat, alltid skönt med ett lager på lut, häromdagen hämtade vi också ett nyslaktat lamm, så det är ju tur man har lite olika frysar här i huset. För snart skall ju det årliga julbaket bakas och tänk, det längtar jag efter, och barnen med mig. :-)

Äntligen har vi fått motorn som skall sitta på utsidan av huset till fläkten vi skall ha över spisen, det tog bara 3 månader, så nu till helgen skall det nog äntligen börjas kaklas över diskbänken, så kanske, jag säger bara kanske, så är vi kanske snart klara med köket. :-) Det ni, då är det hallen som står på tur, och jag måste komma på en lösning till alla våra x-tra kläder, var skall de vara. Sommar kläderna åker upp på vinden men alla barnens x-tra kläder. Jag har precis varit tvungen att ta bort en garderob i mitt pysselrum, så nu har jag ingenstans att lägga detta, suck, men jag har alltid för lite förvaringsutrymme. Men ytterkläder till 6 boende + 1 pojkvän som vill ha vissa byten här, de kräver, sen stallgrejor, hjälmar, rollerblades, rack, gympapåsar för att inte tala om alla skor, jösses, måste komma på något smart sätt.

Är det någon som har en smart ide, säg den fort, för jag drunknar snart.

Idag visas några alster jag gjorde för ett par veckor sedan, ni vet innan tomheten och rekreationen (fast den var välbehövlig). Den första är ett höstkort, distresser samt Kortmakarens svamp och sedan ett bidrag till 3-bidraget, det skulle vara ett kort med 3 saker av minst 3 olika saker, som här 3, blad, 3 nyckelpigebilder, 3 brads och 3 prima, jag kom inte först men jag kom på andra plats minsann och fick mig 2 stämplar till min samling.
Så nu skall jag avsluta för idag, man skall ju inte överdriva.
Men ett ord på vägen idag.
Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus, och ändå lyser det upp mer i ett hem.
Theo Lingen

4 kommentarer:

 1. Hallå. Det är väl inte konstigt om du inte har lust att göra kort. Du pysslar ju runt i huset och har gjort ett bra tag.
  Det låter trevligt med julbak -ni kanske kan göra ett litet provbak innan???
  I mina öron låter det som att du har lust men att du har lust med att göra andra saker än kort.

  KRAM
  L8

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt med julbak - förstår att ni längtar.
  Här har vi precis avslutat pizzabak idag. :)

  Kläder och prylar var det ja...jag har bara 2 och problem ändå, så tyvärr...

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Aah,sedär kan man ju kommentera!:)

  Javisst!!
  Julen kommer ju snart smygande,men ingen verkar vilja inse det!!
  Här är det krångel med vart den skall hållas iår,himla trist ämne,jag vill koncentrera mig på trevliga julgodisrecept!

  Underbara kort,älskade svamparna!:)

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Men så fina kort! Höstkortet var döläckert! Kramis!

  SvaraRadera