25 september 2006

Sirap och annat klet!
Har ni någon gång känt det som ni lever i sirap, kletigt, segt och långsamt flytande.

Precis så känner jag, efter ett par veckor med rätt rejäl värk på ställen jag inte trodde man kunde ha ont i, så kan jag liksom inte få fart. Långsamt och trögt går allting, inte sur inte glad, inte ledsen inte lycklig, bara tom och innehållslöst.

I denna sega sirap håller jag nu på att försöka få igenom lite energi genom att städa och rensa mitt pysselrum, och se det lyckades lite, jag hittade pyssellusten i varje fall. Så i helgen gjorde jag lite kort som ni får se idag.

Tänk så mycket "skit" man samlar på sig, nu har jag slängt ett par papperskassar med s.k. pysselsaker som jag aldrig använder eller kommer att använda. Anders tog bort en dubbelgarderob så nu fick jag lite mer luft i rummet, så jag kommer få det jättebra. Just nu ser det ut som Jerusalems förstöring.


Idag visar jag de tre alstrena som blev färdiga i helgen. Jag bara älskar att jobba i rött, jag återkommer alltid till de röda nyanserna, det är varmt och det är lyckligt, och det är ju det jag söker i livet.

Idag är det först skoldax sen kommer vänner och sist lycka. Alla är från samma målade bakgrundspapper med olika akrylfärger i rött och rosa, sen är det stämplat med svart och distresser, sen har jag afktiskt för ovanlighetens skull tagit lite mönsterpapper under det målade och stämplade. Men jag måste ju använda upp alla mängder med papper jag har.

Så idag fortsätter jag med städandet i lugn och ro, läser lite med tror jag. Ha en bra dag så skall jag försöka få lite mer energi så jag kan läsa alla bloggar med, jag har slarvat den sista tiden, men jag kommer igen. Sirapskletiga men dock varma från mig till dig.

5 kommentarer:

 1. Ta det lugnt nu och kom åter då energin finns. Städa pysselrum, kan det vara smart? Mitt ser ut som ett bombnedslag och tyvärr kan jag inte ens skylla på nån annan.*fnys*

  SvaraRadera
 2. Jobbigt när allt liksom stannar av... men du kommer igen snart eller hur? Korten var jättefina i alla fall - roligt att du fått lite pysselinspiration tillbaka. Kram/Jenny L

  SvaraRadera
 3. Såå fina kort! "Lycka" blev mitt favvo! Hoppas du kommer ur sirapen snart. Jag känner nåt liknande själv... Kramis!

  SvaraRadera
 4. Strumpeställning? Tar ju mej veckor att bli klar med EN strumpa. *skrattar högt här nu*
  Tack för beröm i allafall. :-)

  SvaraRadera
 5. Åh vad jag önskar att jag skulle kunna se till att du fick några dagar utan värk. Dina alster är som vanligt urläckra och jag liksom du älskar de röda varma färgerna! Gillade att du hade använt lite mönstrat papper bakom ditt egentillverkade.

  bamsekramar Annika

  SvaraRadera