04 juni 2006

Jojo, så blev det söndag.


Inte kom jag iväg på någon hoppuppvisning inte. 15 minuter innan vi skulle åka, damp lillebror i sån magvärk att han inte kunde gå. Sen låg han med magont i ett par timmar och sedan gick det över.

Han får sådana smärtor rätt ofta och så är han trög i magen, och slarvar vi med maten på honom så värker det som sjutton. Och dagen innan var det pannkakor och tunnbrödsrullar till picnicmat, sen var det mera pannkakor på fritids och till midag orkade han inte äta så det blev inte så mycket. Så allt mjöl låg som en klump som skulle gå igenom tarmarna.

Inatt har vi haft en liten kompis till dottra min sovandes över. På förmiddagen skulle barnen bada, men i poolen har vi inte fått fart på värmen än så det var bara ca 18 grader, så det var kallt som attan. Men inte bangar barnen för det inte, de till och med njuter gungandes i simringar.

Så kallt!

Idag har vi varit vid havet en stund på eftermiddagen, vi hade med oss fika och barnen ville bada, de minsta badade till slut, men jag lovar, det var kallt.

Hunden är så lycklig när han får gå fram och tillbaka i vattnet, sen jagar han gärna barnen om de springer och leker, eller så går han ut på djupet och simmar lite, men mest står han och tittar ut mot det djupa havet och filosoferar.

Han är verkligen i sitt rätta element när han är däri. Men nu ligger han här bredvid och snarkar rätt högt, helt slut. :-)


Gjort en del kort har jag gjort, skall visa lite, men först lite kort från bassängen idag samt havet i eftermiddags.

Som avslutningsvis, så visar jag ett kort på en hängel som jag valt bort händer och fötter på och istället lagt in nya ben och en liten kjol samt händer från art-stämplar jag har samt målat mun och näsa. Bakgrunden är brayad och flickan är målad med Twinklings.
Tycker hon blev rätt snygg, lite bredbent kanske. :-)


5 kommentarer:

 1. Häftigt kort netha!

  Kram L8

  SvaraRadera
 2. Gråter.... om du bara visste vad
  A V U N D S J U K
  jag är på dig/er som bor så nära havet!!!! Jag älskar havet! Varför bor jag mitt inne i landet för... stor suck!!!!!
  Underbara kort... både de på poolen, havet och på det vackra kortet du gjort!

  Stor varm kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Looks nice! Awesome content. Good job guys.
  »

  SvaraRadera
 4. Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
  »

  SvaraRadera
 5. I find some information here.

  SvaraRadera