10 juni 2006

Jag överlevde minsann.


Och samtidigt som jag överlevde hade jag det som jag visste att jag skulle ha, jo jättemysigt och roligt. Gjorde bara en eftergift och det var att gå lite tidigare än jag brukar. :-) Men massa god mat i dagar 2 gör att man mår rätt gött.

Nu sitter jag och väntar på att min lilla 18-åring skall komma hem, hon är ute med sin fästeman som tog studenten idag. De är nere på hamnkrogen som ligger nere i hamnen med 300 andra studenter och vänner. Snart stänger de och sen finns det ju inget mer att göra där utan det är ju bara att knalla hem.

Men jag tror jag skall gå och lägga mig och invänta henne i stället.

Det första kortet idag är ett bidrag till tävlingen "tomten tar semester" där de måste finnas en tomte på samt att man skall se att han har semester. Andra bidraget är min lilla vovve, det 3:e är hjärtenyckelpigan. Alla med målad bakgrund och sen stämplade och målade, samt vovven är ju ett kort.
Ha en god natt

netha

4 kommentarer:

 1. Tusen miljoner med tack för underbara underbara kort som jag fick. De är så perfekt så du anar inte. :) Försökte lämna kommentar härodagen men då knorrade blogspot.

  Kram kram kram
  M I N D I

  P.S Du fick mailet va? :) D.S

  SvaraRadera
 2. Va skönt att höra att festerna gick vägen för dig i alla fall. God mat och trevligt umgänge är ju inte helt fel.

  SvaraRadera
 3. Härligt att det gick bra med mottargningarna. :)

  Jag gillar verkligen det hjärtliga kortet - underbart.
  Tack för att du finns netha.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vännen, jag förstår att dessa tider sliter HÅRT på dej och att du tvingar dej själv till mer än vad du egentligen borde. Maj-Juni är verkligen tiden då alla förväntas skutta runt med ett glatt leende och älska att vara översociala. Jag minns med klump i magen hur jag känt tidigare år, men lyckan över att i år fixade det sig. Så vännen, det finns hopp. En vacker dag kommer du med att slippa klumpen, oron och värken. Sköt om dej riktigt mycket, snart ska vi ses och jag läääängtar!

  Stoooooor kram från Eva

  ps. Vilka underbart vackra kort du har gjort igen! och de till mindis fröknar var ju super coola! Du är verkligen vår "creativemomqueen" d.s

  SvaraRadera