21 maj 2006

Åter söndag kväll!
Åter söndag kväll, en kort vecka närmar sig med stormsteg.

I helgen har jag haft slut på energin, så jag har inte gjort så mycket. Inte mer än det vanliga städningen.

Gubben min har återigen kommit hem med ett badpaket som heta duga. En bassäng på 31000 liter, den är 5,5 meter i diameter samt 1,32 hög.

"Jo men den får plats så bra på altanen så", säger gubben min.

Visserligen har vi ca 100 kvm altan men där står redan en stor 3 kubiks trätunna samt bord och bänkar, grill och lite andra barnsaker.

De började plocka upp den och jag fick en chock, det är ju nästan det enda jag ser när man tittar ut från våra vardagsrumsfönster. Men man kanske vänjer sig väl, men ikväll erkände gubben min att den var större än han hade trott. :-)

Nu har vi ju beslutat att vi skall flytta ner den i trädgården, så nu måste vi hyra grävare. Fast vi har en massa andra saker vi måste göra först.

Ja har man inte jobb så skaffar man sig.

Men här är det några bilder från upp packningen samt premiärbadet dagen efter. Det tog precis 24 timmar att fylla den. Och det var 11 grader, men Storflickan badade, eller doppade sig i varje fall. Men jag lovar de fick kramp i fötterna. :-)

Sen har det varit en on-line helg på en papperspyssellista jag varit med. Där det har varit utmaningar på kort, ATC och scrappade alster. En del har jag gjort, men det blev inte så många denna gång.

Men dessa alster skall jag börja visa imorgon.

Kramis netha

4 kommentarer:

 1. Ååå Vilken pool , sån vill jag också ha, men det är lite svårt i lägenhet, hihi..
  Men ojojoj vad avis jag är på alla som har pool på tomten, bara att ta sig ner på morgonen och ta sig ett dopp när värmen är som värst... Jag är en riktig fisk i vattnet, jag älskar att bada..
  Hoppas ni får en trevlig sommar med den nu, vart den än hamnar..
  Kramis Camilla

  SvaraRadera
 2. Jisses vilken pool! Antar att ni inte har eget vatten för då hade brunnen sinat kan jag tänka mig :). Hoppas ni får varma dagar nu så den kommer till användning snart!!! Kram

  SvaraRadera
 3. halleluja, säga vad man vill om Anders men han tar verkligen i när han gör något :) Kan jag skicka upp min dotter som borde fötts med simhud? :D
  Det ser väldigt härligt ut och så skönt att slippa släpa alla barn, packning osv till stranden.
  *kramis*

  SvaraRadera
 4. Vilken lycka!!
  Mina barn skulle bli gröna av avund ;o))
  Vem vet du kansk hittar dom där i någon dag;o)

  SvaraRadera