05 maj 2006

Sommarn är här!
Helt plötsligt så kommer sommaren, 25 grader i skuggan idag, hallå eller, vart tog våren vägen?
Men jag är inte den som klagar utan jag njuter i stället. Vi har varit ute mesta delen av dagen, 10 maskiner tvätt har blivit tvättade och hängda och t.o.m. torkade i solen, underbart. Ibland är det skönt med 2 tvättmaskiner, jag får undan tvätten fort.

Nu har vi precis grillat stora skivor kött och ätit sallad och en stor potatissallad, nu känns det som sommar. Koltrasten sitter på taknocken och sjunger så fint, jag älskar det gulliga koltrasparet vi har för 4:e året i rad här vid huset.

Sen har jag även plockat bort vintern på altanen, barnen har flyttat hela kaninburen med utegård så kaninen får fräsch gräd och smaskiga maskrosblad i sin inhängnad. Vår lilla Svensson vovve har varit lite tokig idag för vi har bara hållt på med Lisa Kanin, och det gillar han inte, för han vill ju med vara med, och då gärna i mitten.

Igår var min gulliga mamma och pappa hemma en stund, då åt vi en smaskig smörgåstårta jag hade gjort, Mums säger jag bara.

När vi fikat så gick vi in i mitt pysselrum och hon kände lust för att börja papperspyssla. Så nu skall storstordottern och jag plocka ihop lite granna så hon kan testa hur det är att göra lite

kort. Min mamma har ju alltid hållt på med att göra en massa vackra saker, men på senare år inte kunnat hålla statiskt i redskapen som stickor och nålar. Då kom vi på att papperspyssel måste ju vara perfekt för dåliga händer, det har ju jag med. Så nu skall vi packa ihop lite granna så hon får testa, sen kanske hon är fast. :-)

Hon kan ju inte sitta vid datorn hela dagarna för det finns ju så mycket roligt att göra i pappersvärlden. Hon har ju sådanan konstnärliga talanger som aldrig kommit fram pga dåligt självförtroende. Men hon behöver ju inte visa dem, bara hon har kul när hon gör dem. :-) Det tycker jag är roligast, att sitta i mitt pysselrum, med hög musik och bara vara, inte tänka bara vara och mysa.

Idag visar jag bilder på lite jag gjorde igår under dag och kväll. 3 kort och 2 ATC, allt med handmålade bakgrunder och sedan stämplat och målat. Men som vanligt tycker jag inte att scannern gör korten rättvisa men man ser ju dem i varje fall.

Kramis från netha som nu skall sätta sig i kvällsolen på altanen och läsa lite.

1 kommentar:

  1. Men vad den tårtan såg god ut!!! Vad du kan! Tänk vad roligt att få dela med sig av en hobby som du gör till din mamma. Ha en fin helg min vän så ses vi snart igen!
    kram

    SvaraRadera