04 maj 2006

Idag hinner........


........jag inte skriva mycket, för mamma och pappa skall komma hem tillsammans med storstordottern och äta smörgåstårta minsann. Mums. Under vintertid träffas inte mamma och jag så mycket pga av alla mina sjuka barn och hennes infektionskänslighet. Men vi talas vid i telefonen varje dag, men idag skall vi träffas med och det skall bli så roligt.

Men jag kan visa en del av de grejor jag gjorde igår. Det blir inte mycket annat gjort för mig dagar efter helgerna för då är kroppen stum och värker, den blir det efter ansträngning, och semester är ansträngning konstigt nog. Men då är alla barnen med, mer ljud, mer rörelse osv.osv och det tar styggt på mig nu för tiden.

Menmen, inget att hänga upp sig på, detta är mitt liv just nu.

Ha en bra dag och kolla nu på mina små egenhändigtgjorda alster.

Det första är ett kort i 15x15, stämplad bakgrund, stämplad och embossat päron, stämplade verktyg samt utklippta och upphängda på sina krokar.

Det andra är en ATC gjord på samma sätt.

Den tredje är en tve-stjärtskvinna som är stämplad på fotopapper, som bakgrund har jag haft en stor musslastämpel. Fjärilen är en datautskrift på fotopapper.

Den sista och fjärde, min absoluta favorit, gjord med en slarvigt brayad bakgrund, sen stämplat med 3 likadana MG-gubbar. Inget mer, inget mindre, enkelt och snyggt.

Jag har kommit på att det är så kuligt att göra bakgrunder på olika sätt, så nu sitter jag och målar och brayar med färgen. :-)

Kramis

2 kommentarer:

 1. Dina kort är fantastiska netha !! Jag blir mer och mer impad för varje dag så fenomenal du är på den här stilen. Och päronkorten
  är gudomliga. Läääär mig osså *muttrar*

  kram Cina

  SvaraRadera
 2. Men åååå vad vackert! Du avancerar bara mer och mer för varje vecka och för varje alster du visar! Så snyggt!!!
  Vad cooolt det med MC bilderna är. Är MC en stämpel det med? Häftigt isåfall!

  Hoppas ni hade en riktigt mysig mor och dotter stund.

  Ha en riktigt fin helg nu i solen och njut!
  SKÖT OM DEJ!!!

  Stor kram från Eva

  SvaraRadera