26 april 2006

Som vanligt!
Ja, livet är som vanligt idag, minstingen blev ju naturligtvis sjuk inatt och är hemma här idag. Så lunchen med min mamma och pappa imorgon blev inställd. Min mamma är gammal och väldigt infektionskänslig, så det brukar bli så här att vi inte kan träffas.

Suckelisuck! Men så är det att ha barn, och eftersom jag har haft barn i 28 år nu, och det alltid har varit så här när jag skall göra något, så är det så, i varje fall för mig.

Men imorgon kommer i varje fall storstorflickan hem och skall passa sina 3 minsta syskon, för storflickan skall jobba. Så på konsert skall vi gå i varje fall.

Sen till helgen tar gubben min och jag våra tre minsta och sticker till Legoland med barnen, vi bor borta två nätter. Jag kan inte frammana den minsta lust, men har man lovat barnen så har man, så jag måste ta mig i kragen och sen så slipper vi semesterträngslen.

Vi skulle lämnat hunden borta men nu har vi kunnat få till det så att vi fyller huset med andra i stället så får hunden sällskap och så får han också vara hemma hos sig. Bra va?

Har gjort några ATC igen, funderar på om jag skall rama in några av dem i småramar och sätta dom i grupp, det skulle nog vara lite fint.

Jaja, hör av mig snart igen, pöss på er.

3 kommentarer:

 1. Nu är det bara 2 timmar kvar - sen jäklar i min låda så är det DIN dag netha !!! Önskar dig en härlig dag och många pyssliga paket. Hoppas du får en ljuv och underbar konsertkväll :)
  Och vilka underbara ATC - ovanliga med härliga färger. Grattis du är nu en ATC:are - be proud *kraaaaam*

  SvaraRadera
 2. Om en timme fyller du år och då ÄR det din dag HELA dagen!!!!
  Hoppas du får en riktigt mysig dag, trots sjuklingen och att det blir en toppen kväll med Il Divo, njuuut!
  Hipp Hipp Hurraaaaa!!!
  STOOOOR KRAAAAAAAAAM

  SvaraRadera
 3. GRATTIS Netha på din alldeles egna dag!!!!
  Vilka härliga ATC du gjort, man blir så glad av att kika på dom :-)

  Kram

  SvaraRadera