25 april 2006

I övermorgon minsann......


........ så fyller jag år, jojo och det ser jag fram emot.

Först på dagen kommer mamma och pappa sen kommer stordottern med barnbarnen, sen kommer gubben hem och hämtar mig för då skall vi in till storstan och äta spare ribs på hard rock cafe och sedan skall vi gå till Scandinavium och lyssna på Il Divo.

Det skall bli mysigt må ni tro.

Men idag har jag lite shopping abstinens, jag vill ha mer stämplar. Jag behöver lite olika motiv och jag finner inte det jag vill ha. Här i Sverige finns det inte men, jag får fortsätta söka mig utomlands.

Jag har kommit in i ett stim där jag bara håller på att måla bakgrunder med akrylfärger, skitkul är det, för en bakgrund blir inte den andra lik. Om man sen stämplar med distressen och målar med olika färger så blir det lite kuligt faktiskt.

Men sen är det roligt också att göra som på dessa "Långa hus", Inky Wings, att stämpla först och sedan måla all bakgrund efteråt, fast allt går i perioder. Denna stämpel har jag själv med, inget uppstämplat av andra här inte. (Nu retar jag någon igen)

Idag skall jag försöka att ut och kratta lite, sen borde vi köpa både sand och jord och sedan så lite ovanpå det, för det var hemskt vad vår gräsmatta ser ut i år.

Menmen.

Ha en bra dag.

kramis netha5 kommentarer:

 1. Så bra då hinner du få hetta innan den stora dagen *ler*
  Vad MYSIGT att gubben tar med dej på Il Divo, det är du verkligen väl värd och jag hoppas det blir en toppen kväll!!!

  Kramar till dej min goa vän från eva cloudberrie

  SvaraRadera
 2. Är det idag du fyller?! I så fall ställer jag mig upp o niger :)
  G R A T T I S Netha!!!!!
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Sånna härligt glada hus!!!!!! ;) Jag blir så glad över dina bilder.... vi har samma smak kan jag säga. ;) Du är så duktig vännen!!!!

  Stor kram från
  M I N D I

  SvaraRadera
 4. GRATTIS så här förskott!

  SvaraRadera
 5. Snygga huskort netha. Du får verkligen till det med färgläggningen.

  SvaraRadera