20 april 2006

Nattligt pyssel

Igår natt och ikväll så har jag gjort färdigt några kort igen. Tänk vad det är avkopplande att bara sätta på skön musik och sedan måla och klistra.

Den första är målad med refiller till Versamark, som jag fick ifrån InkyWings idag. Jag älskar att måla med refiller istället för dyna, lättare att få till rätt mängd på penseln.


Den andra är ett av mina första försök med att dutta med distress på blankt fotopapper, sen stämplade jag lite grästuvor och sen klippte jag till en skål och stämplade jordgubbar som jag sedan embossa, skulle ge en association till sommar. Scannern gör inte det duttade och stämplade rättvisa, då de glänser vackert i verkligeheten.

Nästa kort är också duttad bakgrund och sedan stämplade päron och kvist. Goa nyanser ihop tycker jag, och de glänser så fint på fotopappret.


Den sista är en liten ATC, också gjort på duttat fotopapper, och sedan stämplat på ett annat fotopapper och utklippt och ditklistrat.

Det var jättekul att stämpla och dutta på fotopapper och med de nya Distressfärgerna, skall nog fortsätta med det ett tag tror jag.

Jag har inte skrivit något personligt på dem, för jag gör så med kort,de jag gör iordning bara för att det är kul att pyssla gör jag ju inte till någon speciell. Sen när någon skall få ett kort så väljer jag kanske ut ett av dessa kort jag gjort och då gör jag det personlig med både dekorationer och skrift.

Pöss på Er

netha

6 kommentarer:

 1. Tycker du ska skippa stämplarna. Nej förresten - skänk dom åt mig vetja :) Och bli konstnär istället, du är gudomlig med färger Netha !!!!

  SvaraRadera
 2. Helt underbara! Päronen är min absoluta favorit.

  Håller med cian, du borde bli konstnär!!!

  Kram
  Paula

  SvaraRadera
 3. men vännen sååååå VACKERT!!!
  Jag sitter här och är helt otroligt IMPONERAD av dej vännen! Du har verkligen lyft ditt skapande till en helt ny dimension och jag säger som föregående talare, skippa stämplarna & måla på för du HAR sån talang!!!
  Kan du inte lägga in dessa i din creativemom mapp så Birgit får se dem oxå, hon kommer att bli eld & lågor!
  Jag kan köpa av dej dina stämplar nu *leeeeeer*

  Sen vännen, angående det andra inläggen.
  Du får INTE tystna!!! Du ÄR såååå KLOK och så säger såååå bra saker så låt inte någon missunsamm anonym få tysta dej. Har man en åsikt så står man för den, annars är man tyst! Så anonyma ord är ingenting värt alls!!!
  Du ÄR världens bästa & klokaste kvinna jag vet, så fortsätt tala och ännu HÖGRE! *he he he*

  Kramar i massor från Eva som INTE är anonym...tsss...

  SvaraRadera
 4. Du är så fantastiskt duktig på det där med färgläggning! Vilken kreativitet.

  kram Annika

  SvaraRadera
 5. Å vad tjusiga kort!!

  Kram Cia

  SvaraRadera
 6. Så underbara!
  Du är så duktig vännen! :)

  Stooooooooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera