21 april 2006

Fredag igen!

Ja så vart det fredag igen, och som vanligt skulle jag städa lite. Det gjorde jag lite, med betoning på lite.
Men istället gjorde jag ett A4 stort papper med några tanter och brygga med stämpel och fågra med Marie-klipp och sedan målade jag. Min grundtanke var att jag skulle dela detta så det blev 2 eller 3 kort. Men när jag var färdig så bestämde jag mig att den får vara hel och så sätter jag in den i en ram. Jag gillade den.

Sen så fick jag till mina 3 första vintage ATC, i varje fall skall det vara lite vintage, eller? :-)
Har ingen aning, men kul är det. :-)

Det var väldans vad jag har pratat mycket pyssel de sista, måste väl hitta på en diskussion till. Är det något som ni tycker behöver vädras?

Nu i eftermiddag har vi varit och sett ut jättesnygga glasögon till storpojken vår. Han behöver ett par glasögon vid sidan om sitt linsanvändande. Sen på vägen hem köpte vi kycklingspett med nudlar och jordnötssås, mums vad gott det var.

Imorgon skall jag förhoppningsvis få lite energi över för att gå ut och kratta lite, sen plocka ihop alla pulkor, snowracer och annat vintrigt som skall in i garaget, för nu är cyklarna äntligen uttagna.

Vitsippan och blåsippan är här, sen ser jag på gräsmattan att gullvivans blad är på g i gräset, oh, va härligt nu kommer våren.

Imorgon öppnar Jane, Scrapaddicted sin butik nere i Löberöd, jag önskar jag kunde vara där, men vägen dit går nog i sommar istället. Lycka till Jane och ha en riktigt kanon första dag.

Kram och pöss på Er

netha

4 kommentarer:

 1. Vilka underbara saker du gjort !!
  Du är fenomenal på färger, du skulle blivit konstnär istället juuu :)
  Och jag har nog sett dina ROSA alster - trodde knappt mina ögon *visslar till* Ja man kan nog lära gamla hundar sitta *flinar*
  Ha en riktigt fin lördag netha !
  *KRAM*

  SvaraRadera
 2. WOW såååå snyggt!!!
  *KRAAAAM*

  SvaraRadera
 3. Gillar den härliga bad-scenen skarpt! Är det Art Impressions härliga "tanter"?

  SvaraRadera
 4. Tack, Rubberbaby har gjort dom, tyvärr har de lagt ner sin stämpeltillverkning, de hade mycket roligt.

  SvaraRadera