22 juli 2015SuneSunesune, han älskar vatten, det bästa han vet.

Men nu har vi varit hos veterinären och han har så mycket svamp under magen, fram o bakben, så nu är det bad i special schampo varje dag i en vecka, sen 3 gånger i veckan och resterande dagar i veckan, sprayas med ett specialmedel och så en vecka till, sen skall det fasas ut. Under denna tid får han också kortison för att stoppa klådan. Krage på och strumpor på bakfötterna.

Men måste säga, han är nog den tåligaste hunden, han älskar baden och torkningen, han skiter i kragen, han struntade när de kollade analsäckarna, munnen, öronen han var helt enkelt helcool, tänk det är inte Konrad.

Låt oss nu hoppas detta går över, för att kolla efter rävskapp måste det gå ca 3 veckor efter vad man tror efter smittdagen och det har ju bara gått en vecka. Men blir det värre, med rävskabb då kan de inte vila för det kliar så, då behandlas både Korre och Sune. Tredje steget är sen allergiutredning, låt oss hoppas han slipper det.

Hoppas bara han är smittad av kantareller. Men det räcker ju för det är jobbigt att hålla denna hund torr, för han hittar vatten/fukt överallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar