07 augusti 2011

Sicken mysig helg!


Helgen har varit så mysig, Anton (brorsbarn) bor ju här en vecka, och så kom Paula kom hit i fredags tillsammans med Ella (barnbarnet) och vi pysslade i ett dygn. Vi gav varandra utmaningar som att göra kort på olika sätt som vi aldrig gör annars. Jag fick kortvikning och Paula fick göra egna bakgrundspapper. :-) Korten som jag visar idag är utklippta från Papermazenordics provkollektion på vykort. Stämplarna är ju inte färdiga än, men jag kunde ju inte vänta, så jag klippte ut figurerna i stället. Översta är lilla Labolina och det undre korten med spöket Laban. Inte så mycket dekorationer, men vilka spöken har många dekorationer???

Olivia har nu tagit ett beslut och det är att hoppa av Åby Travgymnasium och gå om 1;an fast då i Naturvetenskap inriktigt natur. Hon vill bli veterinär och då måste hon ha matte a-d, fysik, biologi och kemi a och b och det får hon inte på den linjen hon gick i. Samt så spar hon kroppen, det rä slitsamt att jobba i stall hela dagarna och sedan komma hem och ta hand om stallet och djuren när man kommer hem. Nu blir det mera avkoppling varje dag i stallet och sedan blir det plugg mest hela tiden utöver det. Jag tror, om det är någon som klarar av det så är det Olivia. Olyckan innebar mycket tankeverksamhet och en insikt om att hon kan plugga och klara av det.

4 kommentarer:

 1. Vilka jättefina kort. Vad kul det ska bli när stämplarna dyker upp i affärerna. Det verkar som ni haft ett jättemysigt pysseldygn.
  Och vad fin din blogg har blivit *gillar*

  SvaraRadera
 2. Det låter härligt att pyssla tillsammans sådär! Korten är jättefina och vilka toppenutmaningar ni gav varandra.

  Hälsa Olivia och önska henne ett stort lycka till från mig!
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du är igång med bloggandet!

  Vilka fina kort och vad roligt att pyssla tillsammans! Jag har lagt av i princip helat med papperspyssel, det blev inte tid över. Men så är det väl kanske med livet, att man får välja ;)

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 4. Jag har tagit tag i julkortsutmaningen igen för jag kom bara till 6 eller 7 i år. Men nu gör jag dem när jag har tid och inspiration, men jag använder fortfarande utmaningarna.

  Skickar lite inspiration till dig oxå så hoppas jag att du kommer igång med julkorten igen.
  kram Annika

  SvaraRadera