26 december 2010

Julen är förbi och vi .......


..... är på väg mot ljusare tider.

Julen har varit helt fantastisk, god mat, trevligt sällskap och ett helt fantastiskt vinterväder.

Julswappen är över och det känns rätt tråkigt varje år då det tar slut, men ett år går fort så det är snart dax igen.

Nästa år skall bli ett år då jag skall börja pyssla mer, skall nog göra som Rimna gjorde i år, ett julkort i veckan. Så bloggen skall förhoppningsvis uppdateras varje vecka. Jag vill verligen komma igång med pyssel igen, det ger mig ju så mycket. Jag skall jobba på det i varje fall.

Idag skall jag visa ett litet kort jag gjort, det är ett kort med PaperMaze julstämplar.

Jag har ju valt att inte skicka julkort i år, utan jag satte ju in pengarna på cancerfonden i stället, där gör pengarna mer nytta. Men de korten jag gjort kan man ju visa för det. .-)

Sen får vi väl ta ett kort på hästarna med.


Kram på er

3 kommentarer:

 1. Jag gjorde oxå ett julkort i veckan och det var riktigt roligt! Så jag ser fram emot att få se lite mer frekventa inlägg med pyssel här i bloggen.

  Tack för kortet du visat!
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej" Då ska jag kika in oftare då :) ett kort i vekcnas vore något... Jag gör inte kort ofta utan mest LO. Men om man gör något av det varje vecka så blir det ju pyssel av Jag är periodare,,,

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Netha! Jag skulle vilja tacka dig för sååååå fina paket, du är min bästa nissa och jag ska lägga ut bilderna på det två sissta sakerna, men har haft problem med datorn.....Jag längtar redan tills det är dags igen, även om det inte blir du:( som är min tomte.
  Ha nu ett gott nytt år.
  Kram Lotta.K

  SvaraRadera